5,597,647 Members 33,145 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] X-OppoV1 Custom Rom For Micromax A116 - OPPO Color OS

Tip us?
 
jsacool91
Old
#171  
jsacool91's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 40
Posts: 419
Join Date: Sep 2012
Location: new delhi
Quote:
Originally Posted by mspeed162 View Post
Hey thanks for sharing the new link, all problems have been sorted out now in this rom.... Even weather binding thing is working beautifully....

If anyone will face any issue with dual sim networks, its advisable to copy modem.img from manunair's oppo rom to this one.... I was not getting airtel 2G network in this rom, then did above and problem solved.... If you are not facing such problem then no need to do anything.....

Sent from my IQ451 using XDA Premium 4 mobile app
I am having same issue.. plz plz share the file and the full procedure.. my both sim cards not getting network at all.. plz help

Sent from my Micromax A116 using xda app-developers app
 
xMinistro
Old
#172  
xMinistro's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 108
Join Date: Apr 2013
Still waiting for working APN for this ROM. This will be a nice transition from MIUI, UX wise.
 
maneshvinod
Old
#173  
maneshvinod's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 146
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by jsacool91 View Post
I am having same issue.. plz plz share the file and the full procedure.. my both sim cards not getting network at all.. plz help

Sent from my Micromax A116 using xda app-developers app
Try this flash any apn working rom then use root explorer go to,etc,firmware, then copy modem.img then paste it to your sd card.then go to etc,then copy apns.conf.xml then paste it to your sd card then flash this rom then replace modem.img and apns.conf.xml these two files reboot ur device then go to apn reset to default

Sent from my IQ451 using xda premium
 
maqbulsayed
Old
#174  
maqbulsayed's Avatar
Member
Thanks Meter 16
Posts: 66
Join Date: Aug 2010
Using the one uploaded my Manish Sharma, 4pda has fixed all issues including the apn.
for the 2G network, replace the modem.img from manunairs rom and everything works like a charm.
 
waseem.gani
Old
#175  
waseem.gani's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 29
Join Date: Apr 2013
Default need call log patch

can any one give me call log as a patch to flash,please....
 
shaikhdjm
Old
#176  
shaikhdjm's Avatar
Member
Thanks Meter 32
Posts: 61
Join Date: Nov 2013
Location: Mumbai
Quote:
Originally Posted by waseem.gani View Post
can any one give me call log as a patch to flash,please....
If u want for Lava iris 504q, patch is added in the blog bt u will hv to do fresh installation of rom as well

[ROM] COLOR OS FOR LAVA IRIS 504Q http://androidmtk.blogspot.com/2014/...iris-504q.html

Sent from my iris504Q using xda app-developers app
Big thing coming soon
 
NeroD
Old
#177  
NeroD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 89
Posts: 438
Join Date: Feb 2013
Please port this for canvas 4...

Sent from my A210 using xda app-developers app
 
shaikhdjm
Old
#178  
shaikhdjm's Avatar
Member
Thanks Meter 32
Posts: 61
Join Date: Nov 2013
Location: Mumbai
Quote:
Originally Posted by NeroD View Post
Please port this for canvas 4...

Sent from my A210 using xda app-developers app
Color os for canvas 4 is coming soon by Trideep

Sent from my iris504Q using xda app-developers app
Big thing coming soon
 
NeroD
Old
#179  
NeroD's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 89
Posts: 438
Join Date: Feb 2013
Default Cool

Quote:
Originally Posted by shaikhdjm View Post
Color os for canvas 4 is coming soon by Trideep

Sent from my iris504Q using xda app-developers app
Yup got to know about it.. thanx
 
Santhosh M
Old
#180  
Senior Member
Thanks Meter 119
Posts: 290
Join Date: Oct 2013
Location: ▂ ▃ ▅ ▆ █ C:/India/Chen
@manunair Bro i tried to port this ROM in the same method as i ported your Samflare V5. But it is giving bootloop.

The only diff is my Base ROM is 4.2.2 and your ROM is 4.1.2. In Samflare both where 4.2.2.

Is there any specific procedure for Color OS ? If you could share the folders to be copied and replaced it would be really helpful.

Really waiting for your kind reply bro

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes