Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] WIFI connection issues - 'Failed to connect to network'

OP ta2dwez

2nd February 2014, 11:42 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Colyton
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
I have a Xperia S running Jellybean (4.1.2) on standard ROM, and I cant connect it to my home network.

I have a Huawei HG523a router on TalkTalk (UK) and for the last month I have had a problem where it wont connect stating 'Failed to connect to Network'. I can see the SSID and have connected by entering the WEP key and also connected through WPS.

On the rare occasion it does connect, as soon as I attempt to use the internet the WIFI kicks me off.

I now this might be an issue with my router and I have posted a similar post on my ISP forum to see if this is the issue.

If you need any info that might help or make it easier for you all to pinpoint the problem let me know and i will do my best to supply that info.

Many thanks
26th February 2014, 01:00 PM   |  #2  
Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 11
 
53 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Make sure the MAC address filtering on the router isnt kicking you guys out of the network.

Sent from my LT26i using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
connection, dropping, router, wifi, xperia
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes