5,815,022 Members 38,601 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

"Move to sd" and bigger games?

Tip us?
 
andsa
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 163
Join Date: Nov 2010
Default "Move to sd" and bigger games?

Do anyone know why shield cannot move bigger games like san andreas?
 
Doodle210
Old
#2  
Doodle210's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 55
Join Date: Aug 2013
Location: 127.0.0.1
Quote:
Originally Posted by andsa View Post
Do anyone know why shield cannot move bigger games like san andreas?
I can't move it from the Note 3 either, I think it's how the game was developed...
 
andsa
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 163
Join Date: Nov 2010
Oh well :/ rockstar games and the preinstalled games is the only games i can't move, but no worries, the other games i download on the 5 remaining gb will be installed on the sdcard :P

Plus since i have configured the psp emu to work on the shield with 60 fps with sound, im gonna fill it with some games there too, as well as of n64 games.
 
skydeaner
Old
#4  
skydeaner's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 130
Posts: 845
Join Date: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by andsa View Post
Oh well :/ rockstar games and the preinstalled games is the only games i can't move, but no worries, the other games i download on the 5 remaining gb will be installed on the sdcard :P

Plus since i have configured the psp emu to work on the shield with 60 fps with sound, im gonna fill it with some games there too, as well as of n64 games.
Look up the app Folder Mount. I assume it needs root though and I just got 3 shields so I don't know if they are rootable or not. Or what firmware they are even running.
 
andsa
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 163
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by skydeaner View Post
Look up the app Folder Mount. I assume it needs root though and I just got 3 shields so I don't know if they are rootable or not. Or what firmware they are even running.
If i root my shield now then i loose all data, so i wont root it :P

One of the games took ages (3 days) to download too :S
 
skydeaner
Old
#6  
skydeaner's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 130
Posts: 845
Join Date: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by andsa View Post
If i root my shield now then i loose all data, so i wont root it :P

One of the games took ages (3 days) to download too :S

do you really? iI have three of them and was going to root them but that is a big sacrifice having to set everything up again
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Change the Style of Your Notifications with HeadsUp

Head Up notifications is one of these upcoming features that Android developers hid deep … more

Google Play Store to Show Price Ranges for In-App Purchases

Google recently announced a change to Google Play Store policy that requires … more

XDA Xposed Tuesday: How to Shut Up Your Phone – XDA Developer TV

So many different applications want to send us notifications that … more

Add Some Power to First Generation Snapdragon CPUs

Some older devices still remain very popular. Phones like theHTC Desire, Sony Ericsson … more