5,595,126 Members 43,866 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

"Move to sd" and bigger games?

Tip us?
 
andsa
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 124
Join Date: Nov 2010
Default "Move to sd" and bigger games?

Do anyone know why shield cannot move bigger games like san andreas?
 
Doodle210
Old
#2  
Doodle210's Avatar
Member
Thanks Meter 1
Posts: 43
Join Date: Aug 2013
Location: 127.0.0.1
Quote:
Originally Posted by andsa View Post
Do anyone know why shield cannot move bigger games like san andreas?
I can't move it from the Note 3 either, I think it's how the game was developed...
 
andsa
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 124
Join Date: Nov 2010
Oh well :/ rockstar games and the preinstalled games is the only games i can't move, but no worries, the other games i download on the 5 remaining gb will be installed on the sdcard :P

Plus since i have configured the psp emu to work on the shield with 60 fps with sound, im gonna fill it with some games there too, as well as of n64 games.
 
skydeaner
Old
#4  
skydeaner's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 122
Posts: 832
Join Date: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by andsa View Post
Oh well :/ rockstar games and the preinstalled games is the only games i can't move, but no worries, the other games i download on the 5 remaining gb will be installed on the sdcard :P

Plus since i have configured the psp emu to work on the shield with 60 fps with sound, im gonna fill it with some games there too, as well as of n64 games.
Look up the app Folder Mount. I assume it needs root though and I just got 3 shields so I don't know if they are rootable or not. Or what firmware they are even running.
 
andsa
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 124
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by skydeaner View Post
Look up the app Folder Mount. I assume it needs root though and I just got 3 shields so I don't know if they are rootable or not. Or what firmware they are even running.
If i root my shield now then i loose all data, so i wont root it :P

One of the games took ages (3 days) to download too :S
 
skydeaner
Old
#6  
skydeaner's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 122
Posts: 832
Join Date: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by andsa View Post
If i root my shield now then i loose all data, so i wont root it :P

One of the games took ages (3 days) to download too :S

do you really? iI have three of them and was going to root them but that is a big sacrifice having to set everything up again
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Android App Review: Lock it Down with Lockdown Pro – XDA Developer TV

Our smartphones are our lives. They store our contacts, emails, … more

Get the AOSP Lock Screen on Your ICS-Powered Samsung Device

Android is the only popular mobile operating system that allows users, … more

Motorola Droid RAZR HD and M to Receive KitKat in a “Few More Weeks”

Verizon and Motorola shocked us all back in November when … more

[APK] YouTube Update to 5.6 Now Lets You Cast Live Video to Your Chromecast

Earlier today, we talked about how Google brought two new apps to … more