Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

[Q] Help with SIM unlock AT&T HTC One (paying for help)

OP Tswigly

Prev Previous Post   Next Post Next
27th February 2014, 12:12 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Hello,

I recently got HTC One locked to AT&T network and bought code online but it didn't work. I also made sure SIM card was active and had positive amount, not locked by PIN or PUK, phone is not stolen or blacklisted. Did factory reset and tried again but no luck..

First I tried it on stock phone:
- Android 4.1.2,
- Baseband version 4A.14.3250.13_10.33.1150.01L,
- Build number 1.26.502.10 CL166754 release-keys

Then I followed this guide [Tutorial] Root, Unlock, Recovery and flashing a Custom ROM ... unlocked bootloader, flashed CWM recovery, installed stock rooted 1.26.502.15 Android 4.1.2. I did not install custom rom/kernel.
Tried unlocking with code but again, no luck.

After that I followed this guide [GUIDE] How to Return to 100% Stock ... I got S-Off with revone, restored using a RUU.exe, removed Tampered.
Atm this is info from bootloader:
Code:
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.44.0000
(bootloader) version-baseband: 4A.14.3250.13
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 1.26.502.12
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-OFF
(bootloader) serialno: HT34NWxxxxxx
(bootloader) imei: 3544390xxxxxxxx
(bootloader) meid: 00000000000000
(bootloader) product: m7_ul
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0712000
(bootloader) cidnum: CWS__001
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4183mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: off
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
Do I have to relock bootloader and try applying the code again?
Please help me solve this problem. I'm willing to donate 20$, to whoever help me solve problem.
Should I try updating 4.4.2 zip OTA and then applying the code? Will that help anyhow?
Last edited by Tswigly; 27th February 2014 at 03:43 PM.
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes