5,598,718 Members 38,626 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Need help with installing custom ROM

Tip us?
 
androidnewbie123
Old
#11  
androidnewbie123's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 39
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by brezulja View Post
Hey man here is the step by step process.
First make sure you have correct drivers installed on your computer. Then install Kingo android root on your computer. Plug in your atrix and press root simple as that. http://www.kingoapp.com/android-root.htm
Second thing you need to do is download the BMM (Boot Menu Manager) from the google play store and thats it... (before you download BMM check on the you tube how to set it up and how to use it to flesh custom roms...
I hope i helped i know from the experience that atrix 2 guys are not very friendly to the noobs.

---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------

http://www.youtube.com/watch?v=Xs7rN6LlaRI
here is the video how to work with BMM
Kingo root doesn't work with A2...
Thanks for taking your time anyways.
 
androidnewbie123
Old
#12  
androidnewbie123's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 39
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by devilhunter47 View Post
If the instructions are had to understand you shouldn't be flashing your phone because you will end up in a brick..like i did a long time back when i was lazy to read and understand..u wont find any simpler tutorials than those around in the forum..

Sent from my MB865 using Tapatalk 2
I have flashed a Moto Defy with ICS 4.0.4 CM9 before, but I screwed up and had to flash an SBF..
I don't want to screw up like last time.
Ty
 
androidnewbie123
Old
#13  
androidnewbie123's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 39
Join Date: Apr 2012
Umm partitions also complicate my situation... I just want 4.4 on my crappy phone
 
guruggk1988
Old
(Last edited by guruggk1988; 27th February 2014 at 05:52 PM.)
#14  
Member
Thanks Meter 10
Posts: 58
Join Date: Jan 2013
Location: NELLORE

 
DONATE TO ME
Default ota upgrade

How to upgrade the system that i downloaded the file with ota, i know to follow these steps as it shows...
go to recovery and the what????? my system loads to the sys01 where my mokee is installed is in my sys 3
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes