Post Reply

[Q] CM11 Bluetooth Audio

8th January 2014, 06:12 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
42 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Any of you guys experiencing audio lags and stutters while using Bluetooth headphones? Currently on CM 11 nightly 29-12. Any help would be appreciated. Thanks
24th January 2014, 08:43 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by neaznc021

Any of you guys experiencing audio lags and stutters while using Bluetooth headphones? Currently on CM 11 nightly 29-12. Any help would be appreciated. Thanks

Yes, ever since i moved over to CM the audio stutters over BT.
It gets better if i hold my phone near the headset but then whats the point... It sucks!
24th January 2014, 04:50 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
19 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
For me, BT audio is working flawlessly with my headset. But when I connect the phone to the car's BT audio, it freezes up after 3~5 minutes.

Enviado de meu LG-E975 usando Tapatalk
27th January 2014, 05:03 PM   |  #4  
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 136
 
491 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
It's common Android bug, straight from Google. You can find it online searching. It's a problem with Bluetooth implementation and it's not yet fixed in 4.4

Sent from my LG-E975 running KitKat
27th February 2014, 02:19 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Have a look in this Thread cm10-solved-bluetooth-audio-streaming Page 4. Seems to work with my S3 and CM11.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Optimus G General by ThreadRank