Post Reply

? about gravitybox (kk)

OP justchillin2013

28th February 2014, 03:53 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
25 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
For the life of me I can't figure out how to turn off screen record after its turned on. Am I missing something or do you just wait to the time you at runs out?
28th February 2014, 10:06 AM   |  #2  
Pfeffernuss's Avatar
Senior Member
Flag Wassenaar
Thanks Meter: 735
 
2,980 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Quote:
Originally Posted by justchillin2013

For the life of me I can't figure out how to turn off screen record after its turned on. Am I missing something or do you just wait to the time you at runs out?

You can "expand" the running notification, after that a Stop option will show...

Made a screenie for you here
28th February 2014, 10:40 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
25 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by Pfeffernuss

You can "expand" the running notification, after that a Stop option will show...

Made a screenie for you here

I tried that first and it didn't show anything to stop it. After lowering the timeout to 5 min vs 30 min it showed the ability to stop recording. I'm going to bump it back up to 30 min and see if it happens again and if so there's a bug if not just a freak thing.
1st March 2014, 12:10 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
25 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Just tested it out again but didn't up the record time and this is what I got. Guess I'll just stick with scr screen recorder unless there's a fix for this. Can tap on that recording screen notification all day and it doesn't do jack have to force stop gravity box.
2nd March 2014, 07:52 AM   |  #5  
threi_'s Avatar
Senior Member
Flag Vaughan
Thanks Meter: 161
 
462 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Expand that notification to show the stop option.
2nd March 2014, 07:07 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
25 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by threi_

Expand that notification to show the stop option.

Doesn't expand. I found that when the recording is started before opening a game app it works fine. Only weird thing is when in landscape the tab needs to be situated so the charge cord is on the right or the power button needs to be on the bottom or the recording is all funky. Little weird things but it seems to work just as good as scr pro which wasn't free.
4th March 2014, 10:07 AM   |  #7  
Pfeffernuss's Avatar
Senior Member
Flag Wassenaar
Thanks Meter: 735
 
2,980 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
Started game. Started screen recording. Dragged down notification, stop button present.

All works flawlessly. Nothing wrong with the implementation whatsoever

5th March 2014, 11:20 AM   |  #8  
AL2000EX's Avatar
Member
Thanks Meter: 15
 
72 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
I think it depends on Android version. GB for 4.3 may have this bug but on 4.4 there is no bugs whatorever
5th March 2014, 02:19 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
25 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by Pfeffernuss

Started game. Started screen recording. Dragged down notification, stop button present.

All works flawlessly. Nothing wrong with the implementation whatsoever

That's what it looks like when it's working properly. Might have something to do with the game I play which is dead trigger 2 not allowing it to work. When my recording notification goes away either by waiting or force stopping there's no recording made like it didn't completely start up. No big deal just something I've encountered.
10th March 2014, 07:47 AM   |  #10  
GeoVali99's Avatar
Senior Member
Flag Odobesti
Thanks Meter: 163
 
536 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Are you using GravityBox(KK) with JB 4.3?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 7 (2013) Themes and Apps by ThreadRank