Post Reply

LT28h lte on sticker

27th February 2014, 01:08 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Reading
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Hello,
I have ordered LT28i but came to me lt28h but on little sticker is written
LT28h
Mobile Phone GSM/GPRS/EDGE 850/900/1900, UMTS/HSPA+Bands 1/2/5/8,LTE Bands 4/17
here is the picture of that sticker
do you think that it can run on lte or certainly not?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC_0015.jpg
Views:	556
Size:	251.9 KB
ID:	2602720  
27th February 2014, 09:07 PM   |  #2  
OP Junior Member
Flag Reading
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
New info and question I've been to some mobile shops for example ee and another in the ee they are offering lte demo data download simcards to try they lte speed (btw I'm in UK) and speed was slow and I did not have any 4g sign and when I have checked settings of xperia z1 there is possibility to choose gsm or hsdpa or lte and In my settings there isn't an lte option. I've heard from one side that for lte you need special sim card and from 2 more trustworthy sides that no for lte u just need lte enabled phone (no simcard) please owners of 4g version tell if you did need to change your 3g for 4g sim card or no and please tell me if you have in network mode lte option here is my screen
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-02-27-21-01-24.jpg
Views:	47
Size:	49.4 KB
ID:	2604514  
27th February 2014, 09:26 PM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Reading
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
New info and question I've been to some mobile shops for example ee and another in the ee they are offering lte demo data download simcards to try they lte speed (btw I'm in UK) and speed was slow and I did not have any 4g sign and when I have checked settings of xperia z1 there is possibility to choose gsm or hsdpa or lte and In my settings there isn't an lte option. I've heard from one side that for lte you need special sim card and from 2 more trustworthy sides that no for lte u just need lte enabled phone (no simcard) please owners of 4g version tell if you did need to change your 3g for 4g sim card or no and please tell me if you have in network mode lte option here is my screen
28th February 2014, 05:24 AM   |  #4  
UchihaDareNial's Avatar
Senior Member
Flag Seremban
Thanks Meter: 204
 
1,101 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Only way to know - test an LTE.simcard...mungkin (maybe) it is a scam,advertised as lte sold as hspa

Sent from my LT28h using XDA Premium 4 mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes