5,605,766 Members 48,182 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] [KITKAT 4.4.1] Karbonn A5/A7/A7+, SPICE MI-355

Tip us?
 
hamsam
Old
#11  
hamsam's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 86
Posts: 158
Join Date: Aug 2013
Location: Faisalabad
When did I said to delete but it need to be edited to be as kitkat mod so people not get fooled....:P

Sent from my A500 using Tapatalk
- If you like my work, HitThanks -


The Following User Says Thank You to hamsam For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Pkb2003
Old
#12  
Pkb2003's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 7
Posts: 143
Join Date: Mar 2012
Location: Meerut
Quote:
Originally Posted by Pkb2003 View Post
I don't know bro why you taking decision like a admin ....
If you not satisfied ask to author
May be its job mod but at least something is there
But you direct asking for delete
Its not good
:banghead:

Sent from my A7+
Oh sorry bro I be taken wrong post as a quote.

Sent from my A7+
The Following User Says Thank You to Pkb2003 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sinnerz2000
Old
#13  
sinnerz2000's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 233
Posts: 1,020
Join Date: Feb 2012
Location: Bangalore
Quote:
Originally Posted by Pkb2003 View Post
I don't know bro why you taking decision like a admin ....
If you not satisfied ask to author
May be its job mod but at least something is there
But you direct asking for delete
Its not good
:banghead:

Sent from my A7+
Something is not equal to the real thing, this is why newbies shouldn't be allowed to create new threads, they just spam the site with unnecessary stuff.

Sent from my A7+ using Tapatalk 2
 
N'ayam Amarsh'e
Old
#14  
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 141
Join Date: Dec 2013
Location: Delhi

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by vktisnow View Post
ROM screenshots



LOCKSCREEN




ROM Features
Aroma installer (Choose your phone from there only . Supported models : Karbonn A5/A7/A7+, SPICE MI-355


Android 4.4.1

Xperia Z LockScreen

data2ext + init.d (unlimited internal memory from your card. partition your card for ext2 partition using minitools)

Touchwiz Galaxy S4 Launcher with Xperia Z Icons

Xpodse, Xtheme, GravityBox, Xblats Tool, Greenify, etc,

Integrated Xloud + Bravia system

Rom is very light and smooth with Requirement is only 200MB System



Download Link
http://www.mediafire.com/download/90...ectMod_4.4.zip


BUGS
-
None Yet on Karbonn A7+

CREDITS
LINH PHI from Vietnam . Original Post : http://diendan.mobiistar.vn/threads/...tmod-v2.22476/
Hi Can you please make one for spice mi-492 please please need your help.. If not can you suggest me a compatible rom for my phone...Help!!!
The Following User Says Thank You to N'ayam Amarsh'e For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ashesshubham
Old
#15  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 47
Join Date: Oct 2013
sir ilike this. I want to put this Tom in my karbonn a7+ which baseband we have to choose
 
zephyricguy
Old
#16  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 24
Join Date: Nov 2011
Hey guys, I am getting Blue Screen after rebooting. What to do??

---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------

Hey Guys, I am getting Blue Screen after rebooting my Karbonn A7. What to do???
The Following User Says Thank You to zephyricguy For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ashesshubham
Old
#17  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 47
Join Date: Oct 2013
can is this rom compatibe with v0001 baseband
and karbonn a7+

---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------

install another custom rom
 
ashesshubham
Old
#18  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 47
Join Date: Oct 2013
this rom sir not installing on my mobile my system is 170 mb
the rom install sucessfuully but on restart in boot into recovery
my mobile is karbonn a7+
which baseband i have to choose for this rom
 
ashesshubham
Old
#19  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 47
Join Date: Oct 2013
ihave karbonn a7+ with 200mb system I install rom but bootanimation only runs
bootlooping started
 
vktisnow
Old
#20  
Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 61
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by zephyricguy View Post
Hey guys, I am getting Blue Screen after rebooting. What to do??

---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------

Hey Guys, I am getting Blue Screen after rebooting my Karbonn A7. What to do???
flash the 252 mb internal baseband first . http://www.mediafire.com/download/k3..._F8%282%29.rar

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes