Post Reply

SKT LG G2 F320S not works with 3G and 4G in Russia

OP eglazkov

28th February 2014, 08:31 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Hello! Could you please suggest me?
I bought the SKT LG G2 F320S phone, but WCDMA and LTE not works at all, although my operator(MegaFon) uses WCDMA2100 and LTE2600 frequences, that this phone supports and my usim card works good in another phone. Now I can only use GSM and data over GPRS... Maybe, it is qualcomm modem hardware problem? People on forums tells me that their phones F320S and F320K works fine in Russia... Do you heard about such problems? I use a stock ROM F320S11g with all updates and without rooting. Now OS version is KitKat 4.4.2, and ROM is F320S21d.
Last edited by eglazkov; 28th February 2014 at 08:36 AM.
28th February 2014, 08:58 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Enter 5457#*320#

You can turn on the frequency there.

Sent from my LG-F320S using xda app-developers app
28th February 2014, 09:05 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by duckmangga

Enter 5457#*320#

You can turn on the frequency there.

Sent from my LG-F320S using xda app-developers app

Yes, I know it, but when I turn on WCDMA bands, phone not works because it tries to connect 3G netwrork, fails and reconnecting cyclically. I can see it in debug screen *123456#
Last edited by eglazkov; 28th February 2014 at 09:11 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank