5,595,760 Members 38,170 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

SKT LG G2 F320S not works with 3G and 4G in Russia

Tip us?
 
eglazkov
Old
(Last edited by eglazkov; 28th February 2014 at 08:36 AM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Feb 2014
Default SKT LG G2 F320S not works with 3G and 4G in Russia

Hello! Could you please suggest me?
I bought the SKT LG G2 F320S phone, but WCDMA and LTE not works at all, although my operator(MegaFon) uses WCDMA2100 and LTE2600 frequences, that this phone supports and my usim card works good in another phone. Now I can only use GSM and data over GPRS... Maybe, it is qualcomm modem hardware problem? People on forums tells me that their phones F320S and F320K works fine in Russia... Do you heard about such problems? I use a stock ROM F320S11g with all updates and without rooting. Now OS version is KitKat 4.4.2, and ROM is F320S21d.
 
duckmangga
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Feb 2012
Enter 5457#*320#

You can turn on the frequency there.

Sent from my LG-F320S using xda app-developers app
 
eglazkov
Old
(Last edited by eglazkov; 28th February 2014 at 09:11 AM.)
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by duckmangga View Post
Enter 5457#*320#

You can turn on the frequency there.

Sent from my LG-F320S using xda app-developers app
Yes, I know it, but when I turn on WCDMA bands, phone not works because it tries to connect 3G netwrork, fails and reconnecting cyclically. I can see it in debug screen *123456#
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes