Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Figures G2 gets KitKat after I get a Flex.

OP sweets55

28th February 2014, 10:03 AM   |  #1  
sweets55's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 371
 
2,084 posts
Join Date:Joined: May 2009
Just my luck. Lol. Anyone know when the Flex gets KitKat?

Sent from my LG-D959 using Tapatalk
28th February 2014, 12:47 PM   |  #2  
wase4711's Avatar
Senior Member
Flag Outside of Chicago
Thanks Meter: 3,882
 
9,276 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
was it the tmobile version or all of them?
28th February 2014, 02:33 PM   |  #3  
sweets55's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 371
 
2,084 posts
Join Date:Joined: May 2009
Quote:
Originally Posted by wase4711

was it the tmobile version or all of them?

I think AT&T got if a few days ago but I have T-Mobile. I'm flashing it right now my G2 and it worked.
28th February 2014, 02:43 PM   |  #4  
wase4711's Avatar
Senior Member
Flag Outside of Chicago
Thanks Meter: 3,882
 
9,276 posts
Join Date:Joined: May 2010
Donate to Me
More
thats good news, it means the flex wont be far behind..
was your G2 rooted or stock when you flashed it?

I wonder if LG phones are different from Samsung, in that you can flash updates like this even if they are rooted..
I know some folks got an ATT update a week or so ago, and even if they were rooted, it worked..
28th February 2014, 04:00 PM   |  #5  
sweets55's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 371
 
2,084 posts
Join Date:Joined: May 2009
Quote:
Originally Posted by wase4711

thats good news, it means the flex wont be far behind..
was your G2 rooted or stock when you flashed it?

I wonder if LG phones are different from Samsung, in that you can flash updates like this even if they are rooted..
I know some folks got an ATT update a week or so ago, and even if they were rooted, it worked..

It was rooted but on a stock Rom. It said failed but worked. Took like 10 mins to flash and you lose your recovery. You can flash SU before to get root. I don't think I care since I'm selling my G2. Maybe I should have waited though to update that is. lol
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes