5,605,519 Members 45,068 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

thl w300 problem lock screen ?

Tip us?
 
szaber
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 16
Join Date: Oct 2010
Default thl w300 problem lock screen ?

I received the phone today..I think the phone is broken .
1 sometimes automatically turns on the lock screen
2 after locking the screen automatically turns on display.
sometimes wakes up after several seconds

Sometimes turns itself blocks.
Sometimes wakes up after several seconds when is lock



I tried to reset factory byt is not help.
maybe you know have any solution
Order a free SIM, Cheapest network in the UK.
http://giffgaff.com/orders/affiliate...rdextra5pounds
 
szaber
Old
(Last edited by szaber; 27th December 2013 at 02:45 AM.)
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 16
Join Date: Oct 2010
I found a reason but no solution.

If I clean the applications currently running in the background.
Then the problem disappears phone works wery well.
Just one application in the background and the phone freaks.

Several or one applications running in the background should not be a problem
Order a free SIM, Cheapest network in the UK.
http://giffgaff.com/orders/affiliate...rdextra5pounds
 
flammjager
Old
(Last edited by flammjager; 25th January 2014 at 12:58 PM.)
#3  
flammjager's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 24
Join Date: Mar 2009
I think if I found the solution: temporary, but may be solution (I'm still testing/trying).

I think the problem resides in the notification of intinerancia which is enabled by default. in a day makes it I have seen that when the screen is lit and changing band, eg from 3g to h +, crashes ... Conversely also happens: if screen turns off and the screen is locked ... I have removed the option and I left that "never notify roaming" and it seems the w300 is stable.
Try us and you comment ...
 
flammjager
Old
(Last edited by flammjager; 25th January 2014 at 05:35 PM.)
#4  
flammjager's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 24
Join Date: Mar 2009
be carefull: only i can do work it doing thid in first firmware -ThL_W300.JB2.FHD.EN.COM.16P256_MT6589T_V10_130905 not with v10_131025 not with v10_131025 that continously be blocked...
 
flammjager
Old
#5  
flammjager's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 24
Join Date: Mar 2009
damm!
after testing one day comes again! it's blocking!
 
flammjager
Old
#6  
flammjager's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 24
Join Date: Mar 2009
Quote:
Originally Posted by flammjager View Post
damm!
after testing one day comes again! it's blocking!

i saw this: "is that the phone cannot deal with an "Edge" signal on data. The phone cycles on/off. As soon as the signal is a 3G, HSDPA or better the problem disappears."

may be?

---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------

Quote:
Originally Posted by flammjager View Post
i saw this: "is that the phone cannot deal with an "Edge" signal on data. The phone cycles on/off. As soon as the signal is a 3G, HSDPA or better the problem disappears."

may be?

it's true! no problem if it is only at wcdma (no auto 2g/3g)!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...