Would the LG G4 Fare Well With The Snapdragon 808?

The LG G4 has a lot to prove, given that last year’s LG G3 was among the best … more

CyanogenMod 12.1 for Android One

Android One devices once again got a pretty stable release of Android 5.1. XDA Recognized … more

DexPatcher: Patch Android APKs Using Java

You’ve probably seen or installed modified applications, be it a patched dialer for your … more

Is Cloud Storage Ready to Replace External Storage?

With more and more OEMs ditching SD cards on their flagships, cloud storage is … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

can some one make This MOD for XT910 with Stock ROm ?

25th February 2014, 01:03 AM |#11  
demonshouter's Avatar
Senior Member
Flag Wonosobo
Thanks Meter: 142
 
627 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Still needs some works....

Hello me!! Its me again!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1393290157505.jpg
Views:	111
Size:	32.6 KB
ID:	2598992  
25th February 2014, 01:05 AM |#12  
demonshouter's Avatar
Senior Member
Flag Wonosobo
Thanks Meter: 142
 
627 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Here is how it looks, sorry to post sceeenshot in different places, cant do in one on mobile..

Hello me!! Its me again!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1393290252200.jpg
Views:	113
Size:	47.8 KB
ID:	2598994  
25th February 2014, 12:53 PM |#13  
DumbleCore's Avatar
Senior Member
Flag Hobb’s End
Thanks Meter: 972
 
1,437 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by demonshouter

Here is how it looks, sorry to post sceeenshot in different places, cant do in one on mobile..

Hello me!! Its me again!!

U got it? I failed and tried a few times! Great work!

Tapped from my RazR
28th February 2014, 12:16 AM |#14  
demonshouter's Avatar
Senior Member
Flag Wonosobo
Thanks Meter: 142
 
627 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Well, I think I made something . but its not working well...its so laggy on pull....I messed up with my lappie and can do nothing right now....will try to fix my comp first and try to figure it out once again.
Thats on your systemui, the one you gave me....cant do it on mine....

Hello me!! Its me again!!
28th February 2014, 03:27 PM |#15  
DumbleCore's Avatar
Senior Member
Flag Hobb’s End
Thanks Meter: 972
 
1,437 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by demonshouter

Well, I think I made something . but its not working well...its so laggy on pull....I messed up with my lappie and can do nothing right now....will try to fix my comp first and try to figure it out once again.
Thats on your systemui, the one you gave me....cant do it on mine....

Hello me!! Its me again!!

Oh, good luck with ur computer!

Tapped from my RazR
28th February 2014, 04:25 PM |#16  
demonshouter's Avatar
Senior Member
Flag Wonosobo
Thanks Meter: 142
 
627 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by DumbleCore

Oh, good luck with ur computer!

Tapped from my RazR

I ll send u the apk. Maybe you could do something with it.

Hello me!! Its me again!!
Last edited by demonshouter; 28th February 2014 at 04:27 PM.
28th February 2014, 08:25 PM |#17  
DumbleCore's Avatar
Senior Member
Flag Hobb’s End
Thanks Meter: 972
 
1,437 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by demonshouter

I ll send u the apk. Maybe you could do something with it.

Hello me!! Its me again!!

Alright, thanks, u have done this by this tutorial from theme section, right?

Tapped from my RazR
1st March 2014, 12:51 AM |#18  
demonshouter's Avatar
Senior Member
Flag Wonosobo
Thanks Meter: 142
 
627 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by DumbleCore

Alright, thanks, u have done this by this tutorial from theme section, right?

Tapped from my RazR

Yes, thethread tittle is 4.2 status bar wirh lidroid toggles and volume sliders

Hello me!! Its me again!!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes