Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Cannot keep SU

OP Gonemad

15th February 2014, 04:17 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Prince Edward Island
Thanks Meter: 3
 
19 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
I have an S3 i747m on 4.3 rooted with CF-Autoroot. I had this working for a few days with the AWS enabled. I rebooted and now am getting the " There is no SU binary installed......" I reflashed with CF-Autoroot and nothing. I reflashed stock rom and then the AWS qcn file again. I was able to perform the SU nvbackup successfully, but when I tried the nvrestore with gscript it would not work. Tired to open SuperUser and it was throwing the same message up again. Anyone know what gives here? I have it working great on one S3 but the the other, which is identical. Any help would be great, as this one is the wife's. Thanks
Last edited by Gonemad; 15th February 2014 at 04:21 AM. Reason: additional info
15th February 2014, 04:27 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
180 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Gonemad

I have an S3 i747m on 4.3 rooted with CF-Autoroot. I had this working for a few days with the AWS enabled. I rebooted and now am getting the " There is no SU binary installed......" I reflashed with CF-Autoroot and nothing. I reflashed stock rom and then the AWS qcn file again. I was able to perform the SU nvbackup successfully, but when I tried the nvrestore with gscript it would not work. Tired to open SuperUser and it was throwing the same message up again. Anyone know what gives here? I have it working great on one S3 but the the other, which is identical. Any help would be great, as this one is the wife's. Thanks

Same issue with me, I ended up installing a custom rom. It's more stable if you choose a stock mod rom.
15th February 2014, 07:39 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
check the CFAutoroot file that you are dowloading is for i747m.. then flash it via Odin on pc
1st March 2014, 04:41 AM   |  #4  
OP Junior Member
Flag Prince Edward Island
Thanks Meter: 3
 
19 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by JHiEAN

check the CFAutoroot file that you are dowloading is for i747m.. then flash it via Odin on pc

I think I may have found my problem. My own stupidity, maybe. I don't know if this makes a difference, but I was flashing a Telus stock rom on to my Rogers phone. Reformatted system and flashed anew, everything seems to be working good now.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes