Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,266 Members 41,623 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Problem] Wi-fi "disconnects" after some minutes

Tip us?
 
Tomoms
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 94
Join Date: Feb 2014
Default [Problem] Wi-fi "disconnects" after some minutes

Hi folks,
since I've updated to 4.3 I have this problem on both stock and exisenz ROM. I use location based wifi and when it connects and I lock my phone and leave it there for some time (30 - 40 minutes more or less), wifi stops working. When I unlock my phone, the wifi icon is still there, but in fact wifi doesn't work. If I try to open google play, it says "No connection". To get wifi working again, I have to disable it and re-enable it. This is very annoying because I suddenly stop getting Gmail, Whatsapp, Viber notifications but I cannot know when.
Are you facing the same problem?
 
Cloud1989
Old
#2  
Cloud1989's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 120
Join Date: Dec 2013
Location: Dudley
Quote:
Originally Posted by Tomoms View Post
Hi folks,
since I've updated to 4.3 I have this problem on both stock and exisenz ROM. I use location based wifi and when it connects and I lock my phone and leave it there for some time (30 - 40 minutes more or less), wifi stops working. When I unlock my phone, the wifi icon is still there, but in fact wifi doesn't work. If I try to open google play, it says "No connection". To get wifi working again, I have to disable it and re-enable it. This is very annoying because I suddenly stop getting Gmail, Whatsapp, Viber notifications but I cannot know when.
Are you facing the same problem?
I had this problem with the eXistenZ rom only and found wifi to be rather rubbish considering it never worked half the time, try ultimate pure xsp it works fine on that rom
 
Tomoms
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 94
Join Date: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by Cloud1989 View Post
I had this problem with the eXistenZ rom only and found wifi to be rather rubbish considering it never worked half the time, try ultimate pure xsp it works fine on that rom
So, there's no way to fix this?
 
Cloud1989
Old
#4  
Cloud1989's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 120
Join Date: Dec 2013
Location: Dudley
Quote:
Originally Posted by Tomoms View Post
So, there's no way to fix this?
Not from what i know of no, I gave up in the end and tried various versions of 4.3 roms and found all of them to be fine with the wifi, but eXistenZ rom gave me problems, so i flashed ultimate pure xsp in the end and had no problems with this rom,
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes