Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

[Q] Wifi not working after HyperdriveOTA update

OP sammorin22

Prev Previous Post   Next Post Next
1st March 2014, 06:52 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
I am new to this forum but not to the rooting and custom rom community, so I don't know if this is posted in the wrong section of the forum. I have a Verizon Galaxy Note 3 running Safestrap and currently running Hyperdrive RLS4 rom. I am trying to upgrade to rls6 but the wifi wont work after I flashed it so I restored back to rls4 from my backup file. I tried flashing the rom after a clean wipe of my rom-slot-1 and the wifi works but I obviously need all my stuff, so I want to update from rls4 to rls6. After flashing the OTA zip I downloaded, it all starts up fine but the wifi will not turn on. Of course my first thought is that I need to flash modules, because that's what I always had to do with my S4. So I went to my stock rom and looked for system/lib/modules so I could copy to my external sd card and paste while on my Hyperdrive rom. Well apparently modules are no longer located there, so I have no clue what to do about this.

Am I updating wrong or am I doing any of this right? I really need some help with this...
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes