Post Reply

[Q] Bluetooth headset problem

OP Arsgb

27th January 2014, 06:13 PM   |  #1  
Arsgb's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 38
 
42 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Hi all. I have an bluetooth headset nokia bh-212. It's old, but stll working good. So, i have been paired this with my Motorola Moto G XT1032 and Android 4.4.2 GB Stock on it. When i turn off display, i have every 60 sec. reconnect with my headset, it just lost signal and connect again. When moto g isn't inactive (display is turn on) - its good, no reconnects. Also, when i'm talking via headset there is also no problem.

How to fix it?
28th January 2014, 03:44 PM   |  #2  
Arsgb's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 38
 
42 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
All yours bt headset working pretty good with moto g & android 4.4.2 ?
28th January 2014, 05:50 PM   |  #3  
Medard22's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Hi Arsgb i have an older Sony Ericsson HBH-PV708 and it works just fine, the connection is stable. No problems wahtsoever. Running stock UK JB ROM.
The Following User Says Thank You to Medard22 For This Useful Post: [ View ]
2nd March 2014, 04:47 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
13 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by Arsgb

Hi all. I have an bluetooth headset nokia bh-212. It's old, but stll working good. So, i have been paired this with my Motorola Moto G XT1032 and Android 4.4.2 GB Stock on it. When i turn off display, i have every 60 sec. reconnect with my headset, it just lost signal and connect again. When moto g isn't inactive (display is turn on) - its good, no reconnects. Also, when i'm talking via headset there is also no problem.

How to fix it?

I am having a similar problem with BH-111.

If I am using the headset - listening to music, or talking on the phone, it works fine. But when it is idle, it keeps disconnecting and reconnecting with the phone.

I think this problem occurred only after I updated to Kitkat.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
bluetooth, headset, moto g, problem, xt1032
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Moto G Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank