FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more

new update NB4 is out . any information ?

1,780 posts
Thanks Meter: 238
 
By mehdi.moha, Senior Member on 25th February 2014, 09:12 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
26th February 2014, 06:22 AM |#21  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Flag York
Thanks Meter: 1,540
 
Donate to Me
More
Use LUX brightness to control your brightness better

Sent from my CM11 Kitkat powered N9005
The Following User Says Thank You to radicalisto For This Useful Post: [ View ]
 
 
26th February 2014, 02:06 PM |#22  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
I already dowloaded the poland firmware. I was on NA6 before. So any fixes? Ugh. I really hate kitkat. MJ7 is much much better.

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
2nd March 2014, 06:18 PM |#23  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
N900AUCUBNB4, Rooted, Safestrap
I have AT&T Note3, rooted running safestrap, I have X-Note_Port_7.0_ML2_B1.4 in slot 2. Yesterday I booted into stock rom and did the N900AUCUBNB4 update. Lost my root, & of course Safestrap. I then thought about not backing up X-Note for quite a while. So if I was able to root and get Safestrap back, all my stuff from last backup was gone. GRRRRR!! Well tried to root with Kingo 1.2.**** and it failed. I then read some forms and found out some have been rooting after B4 update with Kingo 1.18. I gave it a shot and it worked. Went to apps. and safestrap was still there and installed it, booted into recovery to reinstall note-x from backup and there was Note-x still there on rom 2. Booted into it and all is there, back to normal again. Hope this helps....
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes