Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Memory problem with RUU Stock

OP Anelor

25th February 2014, 03:17 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Hello and sorry for my bad English ...

A few days ago I discovered that settings_apps, I can not see the phone memory ... I attached a screenshot.

It is normal? It is the RUU 3.16. OTA Update from 2.31. I installed cyanogenmod 11 and now I'm with maximushd ... But if I return to the stock RUU always have the same problem ... Why? I would like to return to stock RUU because it is the best battery consumption had with my phone ...

Thank you.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2014-02-19_12-03-40.png
Views:	431
Size:	125.8 KB
ID:	2599067  
25th February 2014, 03:00 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
I am the only one that this happens? Any idea?


Enviado desde mi HTC One S mediante Tapatalk
28th February 2014, 07:46 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Please need help... I have install ViperOneS ROM and the problem is the same... I can not see the phone memory... I am the only one that this happens?
2nd March 2014, 08:31 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
10 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Nothing?

Enviado desde mi HTC One S mediante Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes