Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

(New)Tasks 1.0.A.0.1

OP djg269

23rd February 2014, 11:37 AM   |  #1  
djg269's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 36
 
312 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Today i got a new app thru Update Centre.

U can set and manage tasks and sync with an Exchange account.



Verstuurd van mijn C6903 met Tapatalk
Attached Files
File Type: zip com.sonymobile.tasks-1.zip - [Click for QR Code] (354.4 KB, 234 views)
Last edited by djg269; 23rd February 2014 at 11:52 AM.
The Following User Says Thank You to djg269 For This Useful Post: [ View ]
23rd February 2014, 11:41 AM   |  #2  
DarkFalcon's Avatar
Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 745
 
809 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Changes?

Sent from my MT27i using XDA Premium 4 mobile app
23rd February 2014, 11:42 AM   |  #3  
djg269's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 36
 
312 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
More
Dont know, didnt had it before

Verstuurd van mijn C6903 met Tapatalk
23rd February 2014, 02:41 PM   |  #4  
omegahanggara's Avatar
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 152
 
494 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by cpkunki

Changes?

Sent from my MT27i using XDA Premium 4 mobile app

No changes. This app is completely new on stock ROM.

Sent from my C6903 using Tapatalk
23rd February 2014, 04:05 PM   |  #5  
Wampcia's Avatar
Member
Flag Big City
Thanks Meter: 14
 
90 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
This update was 2 months ago

Sent from my C6903 using XDA Premium 4 mobile app
23rd February 2014, 09:07 PM   |  #6  
DarkFalcon's Avatar
Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 745
 
809 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by omegahanggara

No changes. This app is completely new on stock ROM.

Sent from my C6903 using Tapatalk


I am not using a leaked version of this app since 2 months for sure!
May be your device got this update recently!
3rd March 2014, 07:42 AM   |  #7  
kunaal2580's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 43
 
204 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
I have a query.. I have rooted my c6902.. If i update my apps via update centre.. Will my root go?

Sent from Rooted Z1
3rd March 2014, 08:53 AM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
11 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
No, it won't

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes