Post Reply

Urgent help needed a new problem has appeared.

OP deadlocked007

1st March 2014, 03:15 AM   |  #1  
OP Senior Member
Flag Glendale Heights
Thanks Meter: 206
 
1,055 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Alright guys a friend of mine updated his phone to kitkat through ota... Blah blah blah. Anyways he started to get intermittent lockups and reboots and stuff like that just in generally the phone done messed up. So I did what everyone's been suggesting and told him to do a factory reset through the boot loader. Well god be damned it didnt work. the phone is now stuck at the screen with the phone and green arrows around it. If you reboot with the boot loader combination it goes right back to there. Device manager show the phone as htc android device but doesn't respond to adb or fastboot. All drivers installed correctly and such. I can't even run an ruu... So we need some big help!!!!
1st March 2014, 03:21 AM   |  #2  
BD619's Avatar
Forum Moderator
Flag Xda-Dev,NV
Thanks Meter: 7,907
 
8,263 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
So fastboot devices does not show the device?
Are you in fastbootusb?
BTW this should be in Q&A
The Following User Says Thank You to BD619 For This Useful Post: [ View ]
1st March 2014, 05:12 AM   |  #3  
OP Senior Member
Flag Glendale Heights
Thanks Meter: 206
 
1,055 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by BD619

So fastboot devices does not show the device?
Are you in fastbootusb?
BTW this should be in Q&A

It got moved lol and no we cant access the bootloader like i previously said. Its boots directly to the factory reset screen

Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk
1st March 2014, 05:26 AM   |  #4  
BD619's Avatar
Forum Moderator
Flag Xda-Dev,NV
Thanks Meter: 7,907
 
8,263 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by deadlocked007

It got moved lol and no we cant access the bootloader like i previously said. Its boots directly to the factory reset screen

Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk

holding power and vol down won't get you to bootloader?
The Following User Says Thank You to BD619 For This Useful Post: [ View ]
1st March 2014, 05:29 AM   |  #5  
OP Senior Member
Flag Glendale Heights
Thanks Meter: 206
 
1,055 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Quote:
Originally Posted by BD619

holding power and vol down won't get you to bootloader?

Nope

Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk
1st March 2014, 05:40 AM   |  #6  
BD619's Avatar
Forum Moderator
Flag Xda-Dev,NV
Thanks Meter: 7,907
 
8,263 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by BD619

holding power and vol down won't get you to bootloader?

hmmm very strange...I'm kind of out of ideas since you can;t get to bootloader.
The Following User Says Thank You to BD619 For This Useful Post: [ View ]
3rd March 2014, 01:19 AM   |  #7  
OP Senior Member
Flag Glendale Heights
Thanks Meter: 206
 
1,055 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Lol well leaving it overnight somehow worked through the grace of God lmao. But thanks for your help :3 thanks all around haha!

Sent from my HTCONE using Tapatalk
3rd March 2014, 10:04 AM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
htc one sprint
htc one sprint the os is deleted what i do???
3rd March 2014, 10:49 AM   |  #9  
BD619's Avatar
Forum Moderator
Flag Xda-Dev,NV
Thanks Meter: 7,907
 
8,263 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mahi77444477

htc one sprint the os is deleted what i do???

Look HERE

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes