Android 5.0 Leaked for the Samsung Galaxy Note 3

Android Lollipop is still making its way to many new devices. Firmware updates have been … more

Learn to Sync Files Between Android And PC with Unison

Dropbox and similar cloud services are great if youre planning to keep your files … more

OnePlus Indian Ban Lifted, Android One Expanding – XDA TV

Android 5.0.1 Lollipop is available for the Nvidia SHIELD Tablet! That and … more

Nvidia and Robotics w/ Barrett Williams – XDA:DevCon 2014

Robotics continues to dominate our videos from this years XDA:DevCon 2014 in … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Rom suggestions. APN settings? Metro pcs

OP gibrannz

3rd March 2014, 01:00 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
69 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Hello there.
I just unlocked and rooted my t999.
I will be using it with metro pcs, can anyone recommend any roms good to use with metro pcs? Or can I just stay stock? Is it safe to delete the t-mobile apps? What APN setting should use for data, mms, sms and voice to work properly?

Sent from my SM-N900T using XDA Premium 4 mobile app
3rd March 2014, 04:09 PM   |  #2  
serio22's Avatar
Senior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 889
 
2,578 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
You can use any rom or stay stay stock, up to you, and yes you can delete the T-Mobile apps.. For the APN, the T-Mobile APN will work fine

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
3rd March 2014, 08:46 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
69 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by serio22

You can use any rom or stay stay stock, up to you, and yes you can delete the T-Mobile apps.. For the APN, the T-Mobile APN will work fine

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk

I'm sorry I don't know why I keep saying metro pcs, most metro pcs retail stores in my city changed to AIO wireless, so I'm getting AIO not metro, they told me it's the same as at&t as they are working with the same towers, so you think I have to change the APN from tmobile's to at&t? Or AIO?

Sent from my SM-N900T using XDA Premium 4 mobile app
3rd March 2014, 10:35 PM   |  #4  
serio22's Avatar
Senior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 889
 
2,578 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
You would have to change it, but I don't know if at&t APN would work. As far as ROMs you can also use at&t ones as well

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to serio22 For This Useful Post: [ View ]
4th March 2014, 12:22 AM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
69 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Quote:
Originally Posted by serio22

You would have to change it, but I don't know if at&t APN would work. As far as ROMs you can also use at&t ones as well

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk

Ok I'll try different settings, you know I think the phone's esn is black listed with tmobile, do you know if it will still work?

Sent from my SM-N900T using XDA Premium 4 mobile app
4th March 2014, 01:44 AM   |  #6  
serio22's Avatar
Senior Member
Flag Houston
Thanks Meter: 889
 
2,578 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by gibrannz

Ok I'll try different settings, you know I think the phone's esn is black listed with tmobile, do you know if it will still work?

Sent from my SM-N900T using XDA Premium 4 mobile app

It may or may not

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
4th March 2014, 02:50 AM   |  #7  
Perseus's Avatar
XDA: ASSIST
Recognized Contributor
Atlantis
Thanks Meter: 4,734
 
7,762 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
If you call T-Mo, they can tell you if its blacklisted. If it is then it will not work.
4th March 2014, 06:02 AM   |  #8  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
69 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
It is blacklisted and it worked right when I inserted the AIO sim card, I just had to enter the APN for data to work.

Sent from my SM-N900T using XDA Premium 4 mobile app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes