Unofficial Android 4.4 Lands on Three Mediatek Devices

For the last few years, devices with MTK systems-on-chip haven’t received much … more

MultiImagePicker Library for Multiple Image Selection

App developmentcan be done in more than a handful of ways. You can write every single … more

Shoot Troubles, Not Users w/ Alex Boag-Munroe – XDA:DevCon 2014

In presenting the various sessions from XDA:DevCon 2014, weve mainly … more

Oppo Releases ColorOS for the Find 5… Poorly

Almost every OEM has taken the liberty of creating its own incarnation of the Android OS. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

service mod code

OP gamekhor2007

24th February 2014, 07:51 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
hi.i need to change band selection.what is the service mod code? thanks
Last edited by gamekhor2007; 24th February 2014 at 08:00 PM.
25th February 2014, 10:34 PM   |  #2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
help me
26th February 2014, 07:19 AM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 45
 
403 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
try *#*#4636#*#*

Gesendet von meinem GT-I9195
26th February 2014, 11:08 AM   |  #4  
Member
Flag istanbul
Thanks Meter: 3
 
36 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
Quote:
Originally Posted by ratelutz

try *#*#4636#*#*

Gesendet von meinem GT-I9195

it doesn't work
The Following User Says Thank You to nuhcan For This Useful Post: [ View ]
1st March 2014, 11:06 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
help
1st March 2014, 01:33 PM   |  #6  
Member
Flag London
Thanks Meter: 13
 
74 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Donate to Me
More
Try here, lots of ideas thruout the thread ...
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2254228

More here ...
http://nerdr.com/samsung-galaxy-s3s4...list-of-codes/

More to be found with a Google search for service mode code s4
2nd March 2014, 08:59 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
i cant find code
3rd March 2014, 05:05 AM   |  #8  
kikiodead's Avatar
Member
Flag Milton
Thanks Meter: 2
 
63 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
For me on the sprint variant its ##DATA# but you have to know your MSC. Mine is set to 000000

Sent from my SPH-L520 using XDA Premium 4 mobile app
3rd March 2014, 08:25 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
what?!!!!!!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes