Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,501 Members 45,480 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

I Five Mini 2 bricked help

Tip us?
 
GrayFullbuster
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 20
Join Date: Mar 2014
Location: manila
Unhappy I Five Mini 2 bricked help

my ifive mini 2 just restart and restart all over. what should i do ? its my first time so please if u may teach me the procedures if there are ..
 
androidrocks23
Old
(Last edited by androidrocks23; 4th March 2014 at 09:51 PM.)
#2  
androidrocks23's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 109
Posts: 187
Join Date: Oct 2013
Location: Bangalore

 
DONATE TO ME
Default Hard reset

Only way to recover your tablet is by doing hard reset remember by doing this your installed apps will be deleted:

Letís get started:

1.press and hold the power button + volume up at the
same time. This will get you into recovery
2.when android logo appear, release all the buttons
3.use volume keys to select and power button to accept
the selection
4.Choose wipe data/factory reset
5.reboot your device



Press ThanKs If I HelPed YoU...!
The Following User Says Thank You to androidrocks23 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
GrayFullbuster
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 20
Join Date: Mar 2014
Location: manila
Thumbs up HAH! thanks!

Quote:
Originally Posted by androidrocks23 View Post
Only way to recover your tablet is by doing hard reset remember by doing this your installed apps will be deleted:

Letís get started:

1.press and hold the power button + volume up at the
same time. This will get you into recovery
2.when android logo appear, release all the buttons
3.use volume keys to select and power button to accept
the selection
4.Choose wipe data/factory reset
5.reboot your device



Press ThanKs If I HelPed YoU...!



after i press the power button + volume up the recovery didnt show up.. but it appears that i don't need to hard reset cause it moved to the menu automatically. and it stops the continuous restart.
after a month of asking people finally i can use my tab again yeah! thanks a lot bro !
 
GrayFullbuster
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 20
Join Date: Mar 2014
Location: manila
Default not again :(

bro when i turn off the tab it went back to the continuous restart . do u have other method of hard reset? cause it doesn't move to recovery. or maybe can i install a new OS? if i can how ? thanks for the concern
 
androidrocks23
Old
(Last edited by androidrocks23; 6th March 2014 at 08:38 AM.)
#5  
androidrocks23's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 109
Posts: 187
Join Date: Oct 2013
Location: Bangalore

 
DONATE TO ME
You Canít boot into recovery mode ???
Have you tried the reset hardbutton???

Sent from my GT-S5360 using xda premium
Device using: Galaxy y(GT-S5360)
Rom:Hyperion 8
Ram:512 MB
Processor:1 GHZ maxed out(OVERCLOCKED)
Gpu:Broadcomm(chainfire 3d)
Android Version:2.3.6(GINGERBREAD)
Rooted:Yes

Device using:Galaxy S4(GT-I9500)
Rom:Stock(Touchwiz)
Ram:2 GB
Processor:2 GHZ
Gpu:PowerVR SGX 544MP3
Android Version:4.4(KITKAT)
Rooted:Yes


 
GrayFullbuster
Old
#6  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 20
Join Date: Mar 2014
Location: manila
Default YEAH :(

Quote:
Originally Posted by androidrocks23 View Post
You Canít boot into recovery mode ???
Have you tried the reset hardbutton???

Sent from my GT-S5360 using xda premium



yeah i cant even boot into recovery, power + vol up right? or power + vol down ? either of the two cant bring me to recovery.
one time it was drained and i connect it to the laptop using usb cable. then i tried power + volume down then luckily it moved to the menu lock screen and i was able to check the problem . when i scan it there was an error file i found in wechat so i tried to delete it . but it hangs. cant do anything so i turned it off then when i turn it on . the same thing happened restarting unlimited. is there an custom OS or stock Rom that i can replace with this ?
 
androidrocks23
Old
#7  
androidrocks23's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 109
Posts: 187
Join Date: Oct 2013
Location: Bangalore

 
DONATE TO ME
Have you rooted your device???if yes then i can give you the link to install custom rom !!!

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
Device using: Galaxy y(GT-S5360)
Rom:Hyperion 8
Ram:512 MB
Processor:1 GHZ maxed out(OVERCLOCKED)
Gpu:Broadcomm(chainfire 3d)
Android Version:2.3.6(GINGERBREAD)
Rooted:Yes

Device using:Galaxy S4(GT-I9500)
Rom:Stock(Touchwiz)
Ram:2 GB
Processor:2 GHZ
Gpu:PowerVR SGX 544MP3
Android Version:4.4(KITKAT)
Rooted:Yes


 
GrayFullbuster
Old
#8  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 20
Join Date: Mar 2014
Location: manila
Default no i dont i think

Quote:
Originally Posted by androidrocks23 View Post
Have you rooted your device???if yes then i can give you the link to install custom rom !!!

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
its my brothers tab and i dont think hes interested in rooting tabs/phones.. hes not here so i cant ask him if it is rooted or not
i think its not rooted. but can i have a try? how will i suppose to do that if i cant go to recovery mode? or download mode. i cant even reset it or hard reset. well ill try to upload a video and post the link here .so u can understand whats the situation im going thru haha .
 
androidrocks23
Old
#9  
androidrocks23's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 109
Posts: 187
Join Date: Oct 2013
Location: Bangalore

 
DONATE TO ME
First of all you canít install any custom rom without root access !!!
And if you want to root your device install framaroot but it will not work as you mentioned that the tab is not starting up, So can you plz upload some SS so that i can understand the whole story from beginning

Sent from my GT-S5360 Using tapatalk 2

PreSS ThanKs If i HelPeD YoU ?!?
Device using: Galaxy y(GT-S5360)
Rom:Hyperion 8
Ram:512 MB
Processor:1 GHZ maxed out(OVERCLOCKED)
Gpu:Broadcomm(chainfire 3d)
Android Version:2.3.6(GINGERBREAD)
Rooted:Yes

Device using:Galaxy S4(GT-I9500)
Rom:Stock(Touchwiz)
Ram:2 GB
Processor:2 GHZ
Gpu:PowerVR SGX 544MP3
Android Version:4.4(KITKAT)
Rooted:Yes


 
GrayFullbuster
Old
#10  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 20
Join Date: Mar 2014
Location: manila
Default i see..

Quote:
Originally Posted by androidrocks23 View Post
First of all you canít install any custom rom without root access !!!
And if you want to root your device install framaroot but it will not work as you mentioned that the tab is not starting up, So can you plz upload some SS so that i can understand the whole story from beginning

Sent from my GT-S5360 Using tapatalk 2

PreSS ThanKs If i HelPeD YoU ?!?


http://www.youtube.com/watch?v=v4HZJR0QmEI

i uploaded a vid of my tablet, feel free to look at it .
hows that? its been 3weeks since i cant use it because of that problem..

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes