Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Amazon Fire TV Stick vs Chromecast – XDA TV

There is no doubt that Amazon is a huge player in many markets, and they want to be a huge … more

Fight the Heat and Conserve Battery with EaseUS Coolphone

Memory hungry Android applications are often responsible for making our device … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

How Do I Create a Slider for MP3s?

OP omaral

3rd March 2014, 09:56 AM   |  #1  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 2
 
100 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
How can I make a progress bar for playing MP3s? And is it possible to make it so you can slide your finger along the progress bar to control where you want to play the MP3?
3rd March 2014, 12:40 PM   |  #2  
kwerdenker's Avatar
Recognized Themer
Flag Probably the Zooper Forums
Thanks Meter: 2,368
 
1,411 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by omaral

How can I make a progress bar for playing MP3s? And is it possible to make it so you can slide your finger along the progress bar to control where you want to play the MP3?

Assuming that you already have Media Utilities installed and setup to work with Zooper this will do the trick to display the song progress. Using it as a slider is not possible though.

Progress bar module with custom values setup:
Min 0
Value #TMU_TRACK_PERC#
Max 100
3rd March 2014, 08:36 PM   |  #3  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 2
 
100 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by kwerdenker

Assuming that you already have Media Utilities installed and setup to work with Zooper this will do the trick to display the song progress.

Progress bar module with custom values setup:
Min 0
Value #TMU_TRACK_PERC#
Max 100

Yes I got Media Utilities already set up in Zooper, so thats not a problem. I entered the code as you said in the progress bar module value. Min and max values already had 0 and 100 respectively by default. But it doesnt work. Could you check to see if this is the right code?
3rd March 2014, 10:12 PM   |  #4  
kwerdenker's Avatar
Recognized Themer
Flag Probably the Zooper Forums
Thanks Meter: 2,368
 
1,411 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by omaral

Yes I got Media Utilities already set up in Zooper, so thats not a problem. I entered the code as you said in the progress bar module value. Min and max values already had 0 and 100 respectively by default. But it doesnt work. Could you check to see if this is the right code?

Did you check the "Send progress" option in Media Utilities? It's down at the bottom in the Experimental section.
I'm sure the code works because I tested it on my device before posting it
4th March 2014, 04:27 AM   |  #5  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 2
 
100 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by kwerdenker

Did you check the "Send progress" option in Media Utilities? It's down at the bottom in the Experimental section.
I'm sure the code works because I tested it on my device before posting it

Ahhh.. perfect! thanks a million. One question.. do you think Zooper drains battery?
4th March 2014, 09:31 PM   |  #6  
Senior Member
Bornheim
Thanks Meter: 68
 
130 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Not really. I have my screen full of zooper and it uses very low battery.

Sent from GT-I9505 via Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes