Best Alarm App for Android?

There are tons of choices to choose from when looking for a great alarm app for Android. While the stock … more

Unofficial CM12.1 Available for Moto E 2014

While Motorola is yet to release a final 5.0.2 build for the Moto E 2014, XDA Senior … more

Pinsy Brings Social Sketching To Your Watch & Phone

Did you watch Apple’s VP draw on his wrist during the Apple Watch announcement … more

CyanogenMod 12.1 for Samsung Galaxy S5

Android 5.1 is slowly putting its mark in the custom ROM world. CyanogenMod 12.1 is available to … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

How Do I Create a Slider for MP3s?

3rd March 2014, 08:56 AM   |  #1  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 2
 
100 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
How can I make a progress bar for playing MP3s? And is it possible to make it so you can slide your finger along the progress bar to control where you want to play the MP3?
3rd March 2014, 11:40 AM   |  #2  
kwerdenker's Avatar
Recognized Themer
Flag Probably the Zooper Forums
Thanks Meter: 2,512
 
1,449 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by omaral

How can I make a progress bar for playing MP3s? And is it possible to make it so you can slide your finger along the progress bar to control where you want to play the MP3?

Assuming that you already have Media Utilities installed and setup to work with Zooper this will do the trick to display the song progress. Using it as a slider is not possible though.

Progress bar module with custom values setup:
Min 0
Value #TMU_TRACK_PERC#
Max 100
3rd March 2014, 07:36 PM   |  #3  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 2
 
100 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by kwerdenker

Assuming that you already have Media Utilities installed and setup to work with Zooper this will do the trick to display the song progress.

Progress bar module with custom values setup:
Min 0
Value #TMU_TRACK_PERC#
Max 100

Yes I got Media Utilities already set up in Zooper, so thats not a problem. I entered the code as you said in the progress bar module value. Min and max values already had 0 and 100 respectively by default. But it doesnt work. Could you check to see if this is the right code?
3rd March 2014, 09:12 PM   |  #4  
kwerdenker's Avatar
Recognized Themer
Flag Probably the Zooper Forums
Thanks Meter: 2,512
 
1,449 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by omaral

Yes I got Media Utilities already set up in Zooper, so thats not a problem. I entered the code as you said in the progress bar module value. Min and max values already had 0 and 100 respectively by default. But it doesnt work. Could you check to see if this is the right code?

Did you check the "Send progress" option in Media Utilities? It's down at the bottom in the Experimental section.
I'm sure the code works because I tested it on my device before posting it
4th March 2014, 03:27 AM   |  #5  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 2
 
100 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by kwerdenker

Did you check the "Send progress" option in Media Utilities? It's down at the bottom in the Experimental section.
I'm sure the code works because I tested it on my device before posting it

Ahhh.. perfect! thanks a million. One question.. do you think Zooper drains battery?
4th March 2014, 08:31 PM   |  #6  
Senior Member
Bornheim
Thanks Meter: 78
 
141 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Not really. I have my screen full of zooper and it uses very low battery.

Sent from GT-I9505 via Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes