Post Reply

Re: [ROM][CM11.0] OFFICIAL CM11.0 for E970

OP lsmrfydgaf

4th March 2014, 03:52 PM   |  #1  
lsmrfydgaf's Avatar
OP Senior Member
Flag The Fay BayBay!!
Thanks Meter: 7
 
111 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Is there a patch for the phone? My phone won't work unless on speaker. When I call from the text now app the phone works perfect so I am assuming the ROM needs a phone bug fix.

Sent from my LG-E970 using xda app-developers app
4th March 2014, 04:05 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
194 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
You could have posted in the correct section, you could have posted in the thread for the rom you're talking about, but you choose neither and post a whole new thread in the wrong section.
4th March 2014, 06:26 PM   |  #3  
jriv's Avatar
Senior Member
Flag Princeton,MN
Thanks Meter: 196
 
1,764 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
U need to flash a different radio try one of the hybrid radios works great and in call volume is fixed

Sent from my Optimus G using Tapatalk
4th March 2014, 11:45 PM   |  #4  
lsmrfydgaf's Avatar
OP Senior Member
Flag The Fay BayBay!!
Thanks Meter: 7
 
111 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
And you Mr. Zim could have been a little more helpful and much less sarcastic.. Had I realized what I did it would have never happened. But again, thank you for your insight

Sent from my LG-E970 using xda app-developers app
5th March 2014, 12:29 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
194 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Do you have data or when you call from the apply are you using wifi? It could be radio, apn settings or efs even

Sent from my LG Optimus G using Tapatalk
The Following User Says Thank You to MrZim4 For This Useful Post: [ View ]
5th March 2014, 04:07 AM   |  #6  
jriv's Avatar
Senior Member
Flag Princeton,MN
Thanks Meter: 196
 
1,764 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
It's a common issue with cm11 I'm on T-Mobile and flashed hybrid radio and fixed the issue it's been talked about in the main cm11 thread

Sent from my Optimus G using Tapatalk
The Following User Says Thank You to jriv For This Useful Post: [ View ]
5th March 2014, 04:28 AM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
127 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by MrZim4

You could have posted in the correct section, you could have posted in the thread for the rom you're talking about, but you choose neither and post a whole new thread in the wrong section.

I couldn't agree more but then again there isn't a specific thread about flashing 4.2+ because it turns out this is a common issue when flashing a new ROM based on the later android versions.

If somebody is nice enough, then a quick thread about this could be sticked to this forum so people will know beforehand if they encounter the issue is that there is an easy fix for the problem.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes