FORUMS

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Google To Launch Next Gen Android One On July 14

The first gen of Android One devices to be launched in India in September 2014 were … more
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread
Prev Previous Post   Next Post Next
Hello Expert,

I'm having trouble rooting my C6502 Ver 4.3 Build 10.4.B.0.569 but just to make sure of things, i've also re-imaged my laptop just to make sure that it isn't my laptop that's causing this.

I'm using DoomLoRD Rooting Kit v18 and I've also installed the ADB driver as per advised in previous threads
Driver obtained from h t t p : / / developer. sonymobile. com/ downloads/ drivers/ xperia-z-driver/

On my device, I've enabled the following;
Developer Options > USB Debugging - Checked
Security > Unknown Sources - Checked

Device is connected via USB cable and launched "runme_win" via administrator, just to make sure.
And the process stops at the following step (please refer attachment) and nothing happens after that

This working well with my Xperia J (ST26i) and i don't know what am i doing wrong here
Please advice
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Process.PNG
Views:	66
Size:	122.7 KB
ID:	2614042   Click image for larger version

Name:	Device Manager.PNG
Views:	48
Size:	67.4 KB
ID:	2614043  
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes