5,604,122 Members 48,167 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][WiP][UB][4.4] CM-11.0 | OpenSEMC

Tip us?
 
MrGezz
Old
#601  
Senior Member - OP
Thanks Meter 688
Posts: 636
Join Date: Dec 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mcknaack View Post
problem -> Bootloop.....
i cant go into fastboot mode..
do a hard reset ,hold vol down and power button until you fell three vibration .. then it is completely in off state .. press vol up and connect it to your laptop.. then you should see blue led .. indicating it have enter fastboot mode.. then flash the boot.img using fastboot..

or another one , press vol down before you connect your phone to pc to enter flashmode (green led) .. then flash stock ftf ..

Sent from my C6603 using XDA Premium 4 mobile app
Device= Xperia Z n Xperia Ion
 
MrGezz
Old
#602  
Senior Member - OP
Thanks Meter 688
Posts: 636
Join Date: Dec 2012

 
DONATE TO ME
guys .. please confirm this for me.. there are no major bug right ?? because in three weeks my exam will start .. n I need to study .. hope you all understand ☺☺

Sent from my C6603 using XDA Premium 4 mobile app
Device= Xperia Z n Xperia Ion
 
mirfaghihi
Old
(Last edited by mirfaghihi; 5th March 2014 at 04:54 PM.)
#603  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 39
Join Date: Dec 2007
Quote:
Originally Posted by MrGezz View Post
guys .. please confirm this for me.. there are no major bug right ?? because in three weeks my exam will start .. n I need to study .. hope you all understand ☺☺

Sent from my C6603 using XDA Premium 4 mobile app
all the best for your exam
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

[/COLOR]from my side im using updaded no major bugs except whatever i discussed
 
mcknaack
Old
#604  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 14
Join Date: Oct 2013
Location: Neuss
hard reset didnt work xD
what can i do ?
 
MrGezz
Old
#605  
Senior Member - OP
Thanks Meter 688
Posts: 636
Join Date: Dec 2012

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by mcknaack View Post
hard reset didnt work xD
what can i do ?
have a look this thread http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1849170

Sent from my C6603 using XDA Premium 4 mobile app
Device= Xperia Z n Xperia Ion
 
mcknaack
Old
#606  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 14
Join Date: Oct 2013
Location: Neuss
it was the false button combination ^^
all done cm11 is working
 
6227
Old
(Last edited by 6227; 6th March 2014 at 01:47 AM.)
#607  
Member
Thanks Meter 11
Posts: 37
Join Date: Aug 2013
download is lighting fast now...
 
sahilnutty
Old
#608  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 26
Join Date: Oct 2012
Default Power off battery notification

Is there a way to change the battery charging screen when the power is off ??? . the screen with the big red battery charging animation
 
safereg
Old
#609  
safereg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 131
Join Date: Jan 2014
Location: Orumieh
Quote:
Originally Posted by sahilnutty View Post
Is there a way to change the battery charging screen when the power is off ??? . the screen with the big red battery charging animation
unzip and modify the rom before flashing ...

Sent from my i 704 using Tapatalk
Please just hit " THANKS " button if I helped u ...
Belive me it just takes less than 1 sec but it really helps me ...


 
safereg
Old
#610  
safereg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 25
Posts: 131
Join Date: Jan 2014
Location: Orumieh
Hello MrGezz.I hope you 2be successful in your exams...
I flashed the 7th release with full modular gapps.

First of all I want to say a great thanks for u bcuz of ur nice work...
The lag and low speed problem is totally solved....

But there are a few problems that I found while using it :

1.after taking photo with camera app , the taken image is just a black image in the gallery (both thumbnail and taken image were black) and tried manytimes but with the same result...

2.no thumbnail of the recorded video in the gallery

3.wifi problem : not able to turn wifi of , always on turning wifi on status ....
Even after turning on , it never shows a network .
Once it found a network , but when I tried to connect , the setting app hanged with a black screen ....


Sorry for very detailed report x)


Sent from my i 704 using Tapatalk
Please just hit " THANKS " button if I helped u ...
Belive me it just takes less than 1 sec but it really helps me ...



Tags
cm11, kitkat, opensemc
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes