Dynamic Pop for Note 4 (N910T & 910W8)

With the release of the Canadian Lollipop ROM for the Note 4, T-Mobile users can also enjoy the … more

Sunday Debate: Better to Buy Older or Newer Hardware?

Join us in a fun Sunday Debate on New vs. Old. Come with your opinions and feel … more

HTC Sense Camera & Gallery for M8 GPE Lollipop

If you are running a GPE ROM and miss the sense gallery and camera, this flashable zip by … more

XenonHD Unofficial AOSP-based ROM for Find 7a

XDA Recognized Contributor uppon2 & Team Horizon are bringing the Oppo … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] SGP311 Showing as Pollux

25th January 2014, 09:06 AM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
26 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Hi,

Anybody have any idea as to why my tablet now shows as Pollux. I had to flash new firmware through flashtool to get root on 4.3, now in recovery when trying to flash 4.4 roms I keep getting this device is a Pollux.

Any help greatly appreciated.
 
 
25th January 2014, 10:23 PM |#2  
negrobembon's Avatar
Senior Member
Flag panamá
Thanks Meter: 462
 
3,279 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by boovilly

Hi,

Anybody have any idea as to why my tablet now shows as Pollux. I had to flash new firmware through flashtool to get root on 4.3, now in recovery when trying to flash 4.4 roms I keep getting this device is a Pollux.

Any help greatly appreciated.

Isn't that like the codename of these tablets? Google it, should give the answer you're looking for

Sent from my C6906 using Tapatalk
25th January 2014, 11:21 PM |#3  
Felimenta97's Avatar
Senior Member
Flag Ribeirão Preto
Thanks Meter: 2,332
 
7,850 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Quote:
Originally Posted by negrobembon

Isn't that like the codename of these tablets? Google it, should give the answer you're looking for

Sent from my C6906 using Tapatalk

Yes, it is. Pollux is the Tablet Z codename. Every Xperia device, every Nexus one has a name like that as codename.

Sent from my SGP311 using Tapatalk
26th January 2014, 10:08 AM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
26 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Sorry, maybe I didn't word my post correctly. I know that Pollux is the codename, but was under the impression this was for the 3g version, whereas I have a 311 and as such should be Pollux_Windy?

Again any help would be great
29th January 2014, 03:13 AM |#5  
votinh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 439
 
2,297 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
[Q] = Question, and questions should NOT be asked in General subforum.
I thought it's a rule.
5th March 2014, 04:45 AM |#6  
kano45's Avatar
Senior Member
Flag Dayton Ohio
Thanks Meter: 28
 
115 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
Quote:
Originally Posted by boovilly

Hi,

Anybody have any idea as to why my tablet now shows as Pollux. I had to flash new firmware through flashtool to get root on 4.3, now in recovery when trying to flash 4.4 roms I keep getting this device is a Pollux.

Any help greatly appreciated.

Did you ever figure out how to get around this? I'm having the same issue.
5th March 2014, 06:39 PM |#7  
kano45's Avatar
Senior Member
Flag Dayton Ohio
Thanks Meter: 28
 
115 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
Quote:
Originally Posted by kano45

Did you ever figure out how to get around this? I'm having the same issue.

For others having this same issue. The boot.img file for the rom needs to be flashed. I followed these wiki instructions.
http://wiki.cyanogenmod.org/w/Install_for_pollux_windy
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes