5,605,835 Members 47,885 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][DISCONTINUED][JB][CM10.1.6]KitKatUI V2.0 [12/02/2014]

Tip us?
 
mohamed ali 01
Old
#181  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 48
Join Date: Jul 2012
Location: casablanca
i Have this problem of draining battery, the phone was charged at 100% just 5min checking some messages (for mobile data i cannot access other sites, it's only for zero facebook,and i was just activate it)

is anyone having the same issue with battery ?

try to fix battery more in V3
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-02-19-18-24-54.png
Views:	185
Size:	16.8 KB
ID:	2608430  
The Following User Says Thank You to mohamed ali 01 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
abdo jouma
Old
#182  
abdo jouma's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 335
Posts: 2,344
Join Date: Sep 2013
Location: Bucharest-Romania
Quote:
Originally Posted by mohamed ali 01 View Post
i Have this problem of draining battery, the phone was charged at 100% just 5min checking some messages (for mobile data i cannot access other sites, it's only for zero facebook,and i was just activate it)

is anyone having the same issue with battery ?

try to fix battery more in V3
i have v1 but it is amazing with everything

Sent to hit THANKS for iT!!!!!
IM SYRIAN BUT I LIVE IN ROMANIA
I'M ONLY 14, SORRY FOR BAD ENGLISH
SIGNATURE :
 
MY DEVICES :
S8000 > GALAXY MINI > S6312 > GALAXY S4
The Following User Says Thank You to abdo jouma For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
SlimShady's
Old
#183  
SlimShady's's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 217
Posts: 325
Join Date: Dec 2013
Location: Altamura
Quote:
Originally Posted by mohamed ali 01 View Post
i Have this problem of draining battery, the phone was charged at 100% just 5min checking some messages (for mobile data i cannot access other sites, it's only for zero facebook,and i was just activate it)

is anyone having the same issue with battery ?

try to fix battery more in V3
For me all it's ok. Did ya leave some apps in background? And have you switch on Mobile Data? I mean surfing on Internet..

Sent from my GT-S5570 using xda app-developers app
8 Mile Rd, Detroit MI

★Eminem★
~You better lose yourself in the music, the moment
You own it, you better never let it go
You only get one shot, do not miss your chance to blow
This opportunity comes once in a lifetime, yo.~
The Following 2 Users Say Thank You to SlimShady's For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mohamed ali 01
Old
#184  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 48
Join Date: Jul 2012
Location: casablanca
Quote:
Originally Posted by SlimShady's View Post
For me all it's ok. Did ya leave some apps in background? And have you switch on Mobile Data? I mean surfing on Internet..

Sent from my GT-S5570 using xda app-developers app
no i'm alays closing apps.mobile data is always off just if i want to use it .If it's ok for you all ,that's meaning that i need to change my battery thanks anyway

waiting for the V3
The Following User Says Thank You to mohamed ali 01 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
SlimShady's
Old
#185  
SlimShady's's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 217
Posts: 325
Join Date: Dec 2013
Location: Altamura
Quote:
Originally Posted by mohamed ali 01 View Post
no i'm alays closing apps.mobile data is always off just if i want to use it .If it's ok for you all ,that's meaning that i need to change my battery thanks anyway

waiting for the V3
Sure

Sent from my GT-P3110 using xda app-developers app
8 Mile Rd, Detroit MI

★Eminem★
~You better lose yourself in the music, the moment
You own it, you better never let it go
You only get one shot, do not miss your chance to blow
This opportunity comes once in a lifetime, yo.~
The Following 2 Users Say Thank You to SlimShady's For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
abdo jouma
Old
#186  
abdo jouma's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 335
Posts: 2,344
Join Date: Sep 2013
Location: Bucharest-Romania
Quote:
Originally Posted by mohamed ali 01 View Post
no i'm alays closing apps.mobile data is always off just if i want to use it .If it's ok for you all ,that's meaning that i need to change my battery thanks anyway

waiting for the V3
Mohammad try to greeneify google play service. the rom will be smother in everything (including battery)

Sent to hit THANKS for iT!!!!!
IM SYRIAN BUT I LIVE IN ROMANIA
I'M ONLY 14, SORRY FOR BAD ENGLISH
SIGNATURE :
 
MY DEVICES :
S8000 > GALAXY MINI > S6312 > GALAXY S4
The Following User Says Thank You to abdo jouma For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
chansilver
Old
#187  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 9
Join Date: Apr 2012
Quote:
Originally Posted by SlimShady's View Post
Hello Ladies and Gentlement.
Today I wanna share with you my first project. Like some of you said that CM11 is laggy, i choose to port a ROM from Galaxy Ace.
It is based on CM10.1.6 for the lag-free,and I decided to port the KitKat UI on it. Here it is the result.

Features:
  • -Fully KitKat SystemUI
  • -MA6 Kernel
  • -Nexus 5 bootanimation
  • -Android 4.2.2
  • -Epic Launcher
  • -Trasparent Statusbar
  • -More smooth than official ROM
  • -Kitkat themed Dialer
  • -Kitkat Ringtones
  • -Kitkat Icons
  • -Latest version of Google apps-Gmail,Google Keep ,Play Music
  • -Kitkat Themed clock

Bugs:
-The circle battery icon is blue instead of white, but the "Default" battery icon is white.
-Tell me

Credits:
1-@Androidarmv6 for the cm10.1.6 and other fixes
2-@ullasmanju for patched services.jar
3-XDA for the platform, Guides and ither sources
4-@Sky_Walker
5-Gdaquale for testing
6-@abdo jouma for testing
7-Special thanks to @Mardon for his MA6 Kernel.
8-@Cup_Cake
can using bbm?
coz this version is 4.2.2
 
abdo jouma
Old
#188  
abdo jouma's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 335
Posts: 2,344
Join Date: Sep 2013
Location: Bucharest-Romania
Quote:
Originally Posted by chansilver View Post
can using bbm?
coz this version is 4.2.2
sure.
but plz. dont qout long posts

Sent to hit THANKS for iT!!!!!
IM SYRIAN BUT I LIVE IN ROMANIA
I'M ONLY 14, SORRY FOR BAD ENGLISH
SIGNATURE :
 
MY DEVICES :
S8000 > GALAXY MINI > S6312 > GALAXY S4
The Following User Says Thank You to abdo jouma For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mohamed ali 01
Old
#189  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 48
Join Date: Jul 2012
Location: casablanca
Default some bugs :/

I have problems with some apps :
1.arabic english dictionary https://play.google.com/store/apps/d...cheng.arabicen when typing a word to search for it force close
2.oxfor advanced learner's 8 https://play.google.com/store/apps/d...m.slovoed.oald pictures in the app works sometimes ,and sometimes does not work
3.wikidroyd https://play.google.com/store/apps/d...roid.wikidroyd when trying to delete a word while searching the mobile reboot (fast reboot)


anyone has the same with some apps ? any solutions ?
 
mohamed ali 01
Old
#190  
Member
Thanks Meter 8
Posts: 48
Join Date: Jul 2012
Location: casablanca
Default S memo

how about this app http://www69.zippyshare.com/v/58362335/file.html
is it good to port for V3 ?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes