FORUMS

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

Sunday Debate: How Can We Get a No-Compromise Phone?

Join us in a fun Sunday Debate on Compromises. Come with your opinions and … more

[MOD] Kitkat easters egg

170 posts
Thanks Meter: 59
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
28th January 2014, 04:36 PM |#21  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
N then if i apply custom rom then will the boot image be gone?

Sent from my A116 using Tapatalk
 
 
29th January 2014, 01:57 AM |#22  
OP Senior Member
Flag Udaipur
Thanks Meter: 59
 
More
Quote:
Originally Posted by iamKR

N then if i apply custom rom then will the boot image be gone?

Sent from my A116 using Tapatalk

Yes it will
29th January 2014, 06:15 AM |#23  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by RTz_GauRaV

Yes it will

Thanks a lot for the reply will try n reply back soon........
29th January 2014, 09:54 AM |#24  
Senior Member
Flag Aamchi Mumbai
Thanks Meter: 62
 
More
Angry Boot image!!!
or else u just download any boot image from CHD from apps section and flash it ur boot image ll b change...m also using samflare v4...i have uploaded the boot image in this msg GALAXY NOTE 3 boot image for CHD...if u want u just download and flash it via CWM..enjoy..!!!!!!!!!
Attached Files
File Type: zip Note3 Custom.zip - [Click for QR Code] (644.8 KB, 7 views)
29th January 2014, 08:43 PM |#25  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
N wot to do if i want to completely remove the boot image

Sent from my A116 using Tapatalk
30th January 2014, 01:55 AM |#26  
OP Senior Member
Flag Udaipur
Thanks Meter: 59
 
More
Quote:
Originally Posted by iamKR

N wot to do if i want to completely remove the boot image

Sent from my A116 using Tapatalk

Flash this with cwm/trwp
http://d-h.st/mtt
30th January 2014, 01:13 PM |#27  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks for the reply Gaurav..... I am having a query that my phn took 2 hrs to fully charge but now it takes 4 hrs to fully charge.. I tried battery calibrator app bt it didn't helped me out... Cn u plz suggest me something or a good calibrator app..

Sent from my A116 using Tapatalk
30th January 2014, 04:21 PM |#28  
OP Senior Member
Flag Udaipur
Thanks Meter: 59
 
More
Quote:
Originally Posted by iamKR

Thanks for the reply Gaurav..... I am having a query that my phn took 2 hrs to fully charge but now it takes 4 hrs to fully charge.. I tried battery calibrator app bt it didn't helped me out... Cn u plz suggest me something or a good calibrator app..

Sent from my A116 using Tapatalk

I think you have to replace your battery from service centre.
As it might be battery problem.
31st January 2014, 04:29 PM |#29  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by RTz_GauRaV

I think you have to replace your battery from service centre.
As it might be battery problem.

the warranty is over and the phn gives the same backup as it gave bro.....i think its a bug
6th March 2014, 01:34 PM |#30  
Senior Member
Rodez
Thanks Meter: 24
 
More
We can install it without wipe?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes