Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[q] unlock token check failed

OP Boltz KCJ

6th March 2014, 02:31 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
As mentioned, recently I sent my phone to HTC to replace the camera, I dont know how they broken my mainboard.and now the mainboard is replaced. Everytime I tried to unlock bootloader (old token or newly grapped token), it appears that UNLOCK TOKEN CHECK FAILED? So, am I really unable to root my phone anymore? Or is there any alternative way to root it? I saw a post mentioning that restore it with RUU will help, does it really do so?
Sorry that is this a re-post or in a wrong section
6th March 2014, 03:55 PM   |  #2  
alray's Avatar
Senior Member
Flag Montreal, Quebec
Thanks Meter: 1,384
 
3,589 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Boltz KCJ

As mentioned, recently I sent my phone to HTC to replace the camera, I dont know how they broken my mainboard.and now the mainboard is replaced. Everytime I tried to unlock bootloader (old token or newly grapped token), it appears that UNLOCK TOKEN CHECK FAILED? So, am I really unable to root my phone anymore? Or is there any alternative way to root it? I saw a post mentioning that restore it with RUU will help, does it really do so?
Sorry that is this a re-post or in a wrong section

post the output of ''fastboot getvar all'' minus your imei and serial no

also you need a new token every time the phone is to be unlocked. Your old token will not do the job for sure.

please aslo paste your token here so we can see if its corrupted.
6th March 2014, 05:41 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by alray

post the output of ''fastboot getvar all'' minus your imei and serial no

also you need a new token every time the phone is to be unlocked. Your old token will not do the job for sure.

please aslo paste your token here so we can see if its corrupted.

Sorry, my bad seriously. Im being confused by my own directories, too many folders opened and I had chosen the wrong token.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes