Post Reply

[Q] is my new screem bad?

OP clapper66

5th March 2014, 10:23 PM   |  #1  
clapper66's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 30
 
297 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
i just received the screen i bought to replace on my Verizon G2 (VS980) and just installed it, when i went to turn it on this is what the screen displayed, good thing i did not glue it down, but i tried connecting the cables again but still get the same thing. have you ever seen this?

sorry about the pic quality i had to use my laptops webcam.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WIN_20140305_171647.JPG
Views:	331
Size:	46.4 KB
ID:	2615506  
5th March 2014, 10:28 PM   |  #2  
XxZombiePikachu's Avatar
Recognized Contributor
Flag Florida
Thanks Meter: 1,486
 
2,538 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
That might just be a bad screen are you sure the cables are all correctly plugged in

Sent from my LG-D800 using xda app-developers app
5th March 2014, 10:38 PM   |  #3  
clapper66's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 30
 
297 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by XxZombiePikachu

That might just be a bad screen are you sure the cables are all correctly plugged in

Sent from my LG-D800 using xda app-developers app

well i i know the digitizer worked. so im going to try putting my old cracked screen on. this is getting annoying...
6th March 2014, 04:47 PM   |  #4  
WolfmanJack's Avatar
Member
Thanks Meter: 23
 
66 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Going to sound really weird. When you reassembled the phone your white antenna cable near the bottom of the phone crosses over a connection right before it plugs in. Is that connection covered with a non conductive material or no? Reason I ask is that I have recently performed this repair myself and ran into an issue similar to this. Believe it or not but shielding that connection from the antenna cable with a piece of electrical tape fixed the crazy acting screen I had.

Here's a link to the thread I had with a video how to I found.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2660266


Sent from my LG-VS980 using xda app-developers app
Last edited by WolfmanJack; 6th March 2014 at 04:51 PM.
6th March 2014, 05:38 PM   |  #5  
clapper66's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 30
 
297 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Quote:
Originally Posted by howesfd

Going to sound really weird. When you reassembled the phone your white antenna cable near the bottom of the phone crosses over a connection right before it plugs in. Is that connection covered with a non conductive material or no? Reason I ask is that I have recently performed this repair myself and ran into an issue similar to this. Believe it or not but shielding that connection from the antenna cable with a piece of electrical tape fixed the crazy acting screen I had.

Here's a link to the thread I had with a video how to I found.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2660266


Sent from my LG-VS980 using xda app-developers app

i actually watched that to do this repair and found out about this when i put my cracked screen back about that. so i tried putting the other one back in and nothing. so i already contacted the seller and will be getting a refund, and this time will just make sure i buy a screen with a Verizon logo on it, then i should work, also for some reason now my speaker is not working.
6th March 2014, 05:45 PM   |  #6  
WolfmanJack's Avatar
Member
Thanks Meter: 23
 
66 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by clapper66

i actually watched that to do this repair and found out about this when i put my cracked screen back about that. so i tried putting the other one back in and nothing. so i already contacted the seller and will be getting a refund, and this time will just make sure i buy a screen with a Verizon logo on it, then i should work, also for some reason now my speaker is not working.

Here is the link to the one I bought. Select accesories4 as a seller.


http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00HNB...4127735&sr=8-1
The Following User Says Thank You to WolfmanJack For This Useful Post: [ View ]
6th March 2014, 06:46 PM   |  #7  
clapper66's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 30
 
297 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by howesfd

Here is the link to the one I bought. Select accesories4 as a seller.


http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00HNB...4127735&sr=8-1

ok thanks, when i ordered the one i organically bought i took a chance. The annoying this is i could find any information online about the screen being universal with all models and i took a chance with the one i bought that said compatible with all models.
6th March 2014, 06:48 PM   |  #8  
WolfmanJack's Avatar
Member
Thanks Meter: 23
 
66 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by clapper66

ok thanks, when i ordered the one i organically bought i took a chance. The annoying this is i could find any information online about the screen being universal with all models and i took a chance with the one i bought that said compatible with all models.

Ya I tried to cheap out and initially bought a screen without an LCD.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank