Post Reply

[Q] Lux problem

5th March 2014, 09:18 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
Since i had Lux installed on my G2 and found it to work very well ,i thought i would load it onto my Gpad.Shortly after i found that when doing any kind of typing the keyboard would keep giving me the wrong letter ,ie if i pressed A i would get something random like a J,then if i pressed to delete that letter the screen would get a blue line all around it and become unresponsive.
I did a reset and loaded my apps one at a time,and found that if Lux was enabled the keyboard would play up and lag ,disabling it made everything fine,i have now uninstalled and everything is normal.
Anyone else experience anything like this ?.I have emailed the writer of the app ,don't know if i will get a reply.
5th March 2014, 10:41 PM   |  #2  
erwaso's Avatar
Senior Member
Flag West Side
Thanks Meter: 24
 
307 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Thats odd, i dont have that issue. Running Lux Lite

using swiftkey though
6th March 2014, 07:09 AM   |  #3  
b1narydigit's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 10
 
24 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
No problems here running full version of Lux and SwiftKey..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
6th March 2014, 11:09 PM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
I am using the full version and the stock keyboard,but it also happens with Swype,tried again today ,same problem,no problems on my phone though (G2).
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes