FORUMS

Touchdown issue

Thanks Meter: 56
 
By BHurst, Senior Member on 5th February 2014, 05:05 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello all,

On stock rooted and touchdown sends but not receives emails.

The light on the main page constantly turns from blue to red a well.

Any ideas?

Sent from my SM-N900P using Tapatalk
 
 
6th March 2014, 05:58 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by BHurst

Hello all,

On stock rooted and touchdown sends but not receives emails.

The light on the main page constantly turns from blue to red a well.

Any ideas?

Sent from my SM-N900P using Tapatalk


Hi, have you used the correct server?
for example if you use Office 365 you need to use this server outlook.office365.com
and not m.outlook.com as regularly seen.
Chris
6th March 2014, 08:19 PM |#3  
Senior Member
Flag Midwest
Thanks Meter: 412
 
More
Did you do a app/data restore or a clean install and then manually configure your account?

I had this problem when I restored the app and wound up having to manually reconfigure my account from scratch. I also had to use the IP address for my mailserver instead of the FQDN/DNS name because apparently Touchdown can't resolve DNS entries.
7th March 2014, 07:10 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by rpenrod23

Did you do a app/data restore or a clean install and then manually configure your account?

I had this problem when I restored the app and wound up having to manually reconfigure my account from scratch. I also had to use the IP address for my mailserver instead of the FQDN/DNS name because apparently Touchdown can't resolve DNS entries.

You need to clear all app data and configure it again manually (automatic method does not work good)
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes