Post Reply

[Q] Fully Reset Note 3

5th March 2014, 08:32 AM   |  #11  
radicalisto's Avatar
Senior Member
Flag York
Thanks Meter: 1,430
 
3,513 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Takwas

I'm quite sure it's not region-locked, but SIM-locked...if only a custom ROM would bypass the lock, I wouldn't hesitate to flash one on it.

Three lock their mobiles to their network. Never listen to sales staff as they're just after a quick sale. - And no flashing a custom ROM won't bypass the SIM Lock, you'll have to shell out the money to get it unlocked.
5th March 2014, 11:24 AM   |  #12  
Senior Member
Flag HCMC
Thanks Meter: 32
 
190 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by Takwas

I'm quite sure it's not region-locked, but SIM-locked...if only a custom ROM would bypass the lock, I wouldn't hesitate to flash one on it.

If Sim-locked, problem is the network, perhap u must pay to unlock it
7th March 2014, 07:45 AM   |  #13  
markad1's Avatar
Member
Flag Dublin
Thanks Meter: 9
 
65 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by xclub_101

That is interesting but a little unclear - was your phone network-locked (to some provider) or was that only for the region-lock? Since I believe all the codes I have seen so far are for network-unlock and NOT for region-lock (even if I have seen 2-3 posts from users that have contacted Samsung and after a few weeks of complaining Samsung gave them a code to region-unlock, but I have no personal experience on that so all must be taken with a grain of salt).

My Note 3 was networked locked to O2 Ireland.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Note 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank