Guide to Dual Boot Snapdragon Note 4

Dual Boot is one of the most desirable features for a flashaholic, and with this guide by XDA … more

Has ART Made a Noticeable Jump in App Performance?

We’ve received mixed reports about switching to ART but it seems that the … more

Samsung Galaxy S6 Edge Drop Test

The Samsung Galaxy S6 and Galaxy S6 Edge are already proving to be amongst the head turners of 2015. … more

Consolidated GApps Central

Following the retirement of Paranoid Android GApps Provider TKruzze and subsequent deletion of … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] viperone rom install. no call audio?

6th March 2014, 07:03 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
12 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
I've been using viperone Rom for about a week...I realized one day when I make a call there is no audio on speakerphone or jus regular speaker....I have extensive experience...did reset wiped and all that good stuff...I thought maybe it was the phone...so I installed cyanogen mod...but the call audio works fine...so I figured that I fixed it by resetting and installing a diff rom...so I install viperone Rom once again...and I have the same problem...what the hell is going on...and I kno I can't be the only one, but I don't see any other topics about this...please help.......

Ok. I jus realized it works with a headset....when unplugged..same problem....when I hit speaker while on headset then unplug...speaker phone works without headphone....but regular speaker still not working regardless...this has to be a simple fix....anybody?
Last edited by Joearaujo5488; 6th March 2014 at 07:35 PM. Reason: new info
6th March 2014, 07:54 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 106
 
466 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by Joearaujo5488

I've been using viperone Rom for about a week...I realized one day when I make a call there is no audio on speakerphone or jus regular speaker....I have extensive experience...did reset wiped and all that good stuff...I thought maybe it was the phone...so I installed cyanogen mod...but the call audio works fine...so I figured that I fixed it by resetting and installing a diff rom...so I install viperone Rom once again...and I have the same problem...what the hell is going on...and I kno I can't be the only one, but I don't see any other topics about this...please help.......

Ok. I jus realized it works with a headset....when unplugged..same problem....when I hit speaker while on headset then unplug...speaker phone works without headphone....but regular speaker still not working regardless...this has to be a simple fix....anybody?

Which version of ViperOne are you on ??
6th March 2014, 08:02 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
12 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by raghav kapur

Which version of ViperOne are you on ??

The latest
6th March 2014, 08:09 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 474
 
1,869 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by Joearaujo5488

The latest

Is it called Viper latest.9 ?
6th March 2014, 08:13 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
12 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by SaHiLzZ

Is it called Viper latest.9 ?

The latest version....5.5.1....audio works fine on any other rom....but for some reason it's giving me problems...all other audio works besides call....at one point wen I answered a call...it went straight to speakerphone...now I got nothing besides wen headphones plugged in
6th March 2014, 08:40 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
12 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by Joearaujo5488

The latest version....5.5.1....audio works fine on any other rom....but for some reason it's giving me problems...all other audio works besides call....at one point wen I answered a call...it went straight to speakerphone...now I got nothing besides wen headphones plugged in

And I don't mind switching roms...I only chose viperone due to it having beats and HTC camera...if u guys know of another one with beats includedlet me kno....I have slow ass internet so I don't like to download a 1gig file jus to find out it has none of those features
6th March 2014, 08:51 PM   |  #7  
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 106
 
466 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by Joearaujo5488

And I don't mind switching roms...I only chose viperone due to it having beats and HTC camera...if u guys know of another one with beats includedlet me kno....I have slow ass internet so I don't like to download a 1gig file jus to find out it has none of those features

All Sense ROMs have Beats and Sense cam. Try MaximusHD/ARHD/InsertCoin
The Following User Says Thank You to raghav kapur For This Useful Post: [ View ]
7th March 2014, 01:58 AM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
12 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by raghav kapur

All Sense ROMs have Beats and Sense cam. Try MaximusHD/ARHD/InsertCoin

Ok now here's the deal...I tried all three roms you mentioned...all give me the same problem?....should I not click "att" and click default? (on the aroma installer) since I notice cyangen does not ask for this....cyanogen works fine...or any Rom w.o . Sense....what is going on?...I've tried everything...sheez...this is a mind****!!!
Last edited by Joearaujo5488; 7th March 2014 at 02:05 AM.
7th March 2014, 03:38 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
12 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Bumpadee bump bump

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes