Post Reply

Santod aicp Rom

4th March 2014, 11:54 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: May 2013
Data does not seem to be working is there anyone else having this problem also?

Sent from my One
5th March 2014, 02:51 PM   |  #2  
disconnecktie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,178
 
5,023 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Data works fine for me on it. The problem with most people on cm based builds is the data being real flaky or showing roaming instead of 3g. Update to the latest firmware if you haven't already. Maybe that will help some.

Sent from my HTC6500LVW using Tapatalk
The Following User Says Thank You to disconnecktie For This Useful Post: [ View ]
6th March 2014, 02:17 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: May 2013
I am running the latest firmware I will try flashing again and see what happens, I've been busy haven't been able to get back to it thanks for the help. And thank you for fielding a lot of the questions for Santod it is big help to him I'm sure and I do appreciate it... Keep up the good work. Also how do we buy you coffee?

Sent from my One
The Following User Says Thank You to key Hole For This Useful Post: [ View ]
6th March 2014, 04:17 PM   |  #4  
disconnecktie's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,178
 
5,023 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Haha I appreciate the gesture. You should send your donation to Santod. He deserves the credit. I just try to help him out where I can so he doesn't have to stop working on stuff to answer questions.

Sent from my HTC6500LVW using Tapatalk
The Following User Says Thank You to disconnecktie For This Useful Post: [ View ]
8th March 2014, 02:48 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: May 2013
THX
Quote:
Originally Posted by disconnecktie

Haha I appreciate the gesture. You should send your donation to Santod. He deserves the credit. I just try to help him out where I can so he doesn't have to stop working on stuff to answer questions.

Sent from my HTC6500LVW using Tapatalk


I flashed the updated ROM and every thing seems to be working GREAT.....thanks for the reply and for every thing you and Santod do, I will be watching & reading from the side lines.
KEY HOLE out...........
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes