Post Reply

[Q] Used LCDdensity and now my Lenovo S6000l is stuck in boot loop. Please Help

7th March 2014, 11:19 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
I recently got my Lenovo S6000l tablet and i played around with it and rooted it but im still using stock rom.
But i installed LCDdencity and changed the dpi from 160 to 200.
It asked to reboot and i did not its stuck on the boot logo.
I didnt make any backups, stupid I know.

Any help or suggestions on what i can do?
Anything please.
7th March 2014, 11:29 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
24 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Hi can you boot into recovery? if so do a factory reset it will reset the dpi but you will lose all your stuff thats on it. More help here https://forums.lenovo.com/t5/Idea-An...e/td-p/1364433 Good luck
7th March 2014, 12:18 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by snod33

Hi can you boot into recovery? if so do a factory reset it will reset the dpi but you will lose all your stuff thats on it. Good luck

No other way? Cause i have all my study material loaded onto the tablet and i cant afford to loose it.
7th March 2014, 12:23 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
24 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Can you get into recovery to make a backup?
7th March 2014, 12:49 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by snod33

Can you get into recovery to make a backup?

I can get into recovery
7th March 2014, 12:53 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
24 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Do a backup and put it on an sdcard or flashdrive with otg cable.
8th March 2014, 06:25 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Quote:
Originally Posted by snod33

Do a backup and put it on an sdcard or flashdrive with otg cable.

I tried the factory reset and it still doesnt work.
Any other suggestions?
Please?
8th March 2014, 07:31 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
I've downloaded stock firmware for my tablet.
If i copy the file over to my memory card and install it from my recovery menu then things will be ok?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank