Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Error when runing flashtool

OP knamsh

7th March 2014, 07:04 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag basrah
Thanks Meter: 0
 
26 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Please can any one help with this error...log


java.lang.ClassNotFoundException: gui.Main
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at com.exe4j.runtime.LauncherEngine.launch(Unknown Source)
at com.exe4j.runtime.WinLauncher.main(Unknown Source)

I'm using windows 8.1 and I installed java+ java jdk
8th March 2014, 05:59 AM   |  #2  
OP Junior Member
Flag basrah
Thanks Meter: 0
 
26 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
50 views no response????

Sent from my C6903 using xda app-developers app
8th March 2014, 06:45 AM   |  #3  
blueether's Avatar
Senior Member
Flag Te Awamutu, New Zealand
Thanks Meter: 1,532
 
3,198 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Try sun/oracle jdk?

Sent from my Xperia Z Ultra using Tapatalk
8th March 2014, 04:56 PM   |  #4  
OP Junior Member
Flag basrah
Thanks Meter: 0
 
26 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
I tried it but the same error

Sent from my C6903 using xda app-developers app
8th March 2014, 07:57 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 38
 
112 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Looks like your JRE is not in the path...

Enter "java -version" at the command prompt. Are you on Update 51?
Did you install the online or offline JRE? Make sure the second.
You can check it online aswell but does only mean you have Java in your Browser
http://www.java.com/en/download/installed.jsp
9th March 2014, 07:21 AM   |  #6  
OP Junior Member
Flag basrah
Thanks Meter: 0
 
26 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Thanks..... I fixed it by changing the Java installation path

Sent from my C6903 using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes