Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,737,615 Members 46,236 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[E] Syntax error after last Repo Sync

Tip us?
 
lozohcum
Old
#1  
lozohcum's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1219
Posts: 1,412
Join Date: Jan 2013
Location: Internety
Default [E] Syntax error after last Repo Sync

Hello,

after last repo sync of OmniRom I'm getting this error:

Code:
Select Code
Target buildinfo: /home/lozohcum/CM11/out/target/product/jlo/system/build.prop
Target buildinfo from: device/sony/jlo/system.prop
/bin/bash: -c: line 0: unexpected EOF while looking for proper `"'
/bin/bash: -c: line 1: syntax error: unexpected end of file
make: *** [/home/lozohcum/CM11/out/target/product/jlo/system/build.prop] Error 1
make: *** Deleting file `/home/lozohcum/CM11/out/target/product/jlo/system/build.prop'
lozohcum@lozohcum-ubuntu:~/CM11$
Does anyone know how to solve it? I can give more extended log from console if needed.
I'm working on KitKat Omni.
I don't reply PM if the answer is on the forum.


 
gvala
Old
#2  
Member
Thanks Meter 34
Posts: 93
Join Date: Aug 2006
Location: Athens
I faced the same problem (well,the error message was a bit different) and I solved it by installing Oracle's java 6 SDK. Then make clean and brunch

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
sidneyk
Old
#3  
sidneyk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1369
Posts: 1,493
Join Date: Nov 2011
Location: Bonner Springs, KS

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by lozohcum View Post
Hello,

after last repo sync of OmniRom I'm getting this error:

Code:
Select Code
Target buildinfo: /home/lozohcum/CM11/out/target/product/jlo/system/build.prop
Target buildinfo from: device/sony/jlo/system.prop
/bin/bash: -c: line 0: unexpected EOF while looking for proper `"'
/bin/bash: -c: line 1: syntax error: unexpected end of file
make: *** [/home/lozohcum/CM11/out/target/product/jlo/system/build.prop] Error 1
make: *** Deleting file `/home/lozohcum/CM11/out/target/product/jlo/system/build.prop'
lozohcum@lozohcum-ubuntu:~/CM11$
Does anyone know how to solve it? I can give more extended log from console if needed.
I'm working on KitKat Omni.
Are you really repo syncing omnirom in a cm11 folder? Is it one you have emptied of cm11 first and initialized to omni sources? Did you do " . build/envsetup.sh" before trying to build?
Asus eee Pad Transformer B6O TF101
32GB Internal / 64GB microSD
Asus Keyboard Dock
OmniROM 4.4.4_r1 KitKat
Gapps-PA-micro-modular for 4.4.x
TWRP 2.7.1.3 Touch Recovery

T-Mo Samsung Galaxy Note 3
EffortLess ROM | REV6 | N900T UVUDNF1 (4.4.2)
TWRP 2.7.2.0 Touch Recovery

If I have helped out in any way, please hit the Thanks button.

 
lozohcum
Old
#4  
lozohcum's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1219
Posts: 1,412
Join Date: Jan 2013
Location: Internety
Problem solved. I had to revert one commit from my device tree.

Thanks for replying
I don't reply PM if the answer is on the forum.


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes