5,605,438 Members 43,432 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Samsung Galaxy S duos s7562

Tip us?
 
KlinkOnE
Old
#2431  
Senior Member
Thanks Meter 52
Posts: 143
Join Date: Oct 2013
Location: Halle
Quote:
Originally Posted by korek2 View Post
With this one not working. I will try change all modules.
I changed all modules and working
Thanks for help
you are welcome
btw... you heard of the thanks button thing?
The Following User Says Thank You to KlinkOnE For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
korek2
Old
#2432  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 5
Join Date: May 2013


Wysłane z mojego GT-S7562 przy użyciu Tapatalka
The Following User Says Thank You to korek2 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
holymoz
Old
#2433  
Member
Thanks Meter 23
Posts: 56
Join Date: Oct 2013
Location: Ragusa
Quote:
Originally Posted by SgsD View Post
Thanks man
EDIT: Placed in system/app set permissons but no result?
only one of the two downloads must be used, depending if you are odex or deodexed
Galaxy S Duos S7562 ICS 4.0.4 stock rom
Debloated by me
Sadman2 kernel @1152 Mhz and GPU@305 Mhz
Kyle build.prop
V6 Supercharged
Turbo Boosted Swap File
PMP xtreme purity modded
TWRP 2.7.0.0 custom recovery
The Following User Says Thank You to holymoz For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ritzi.singh
Old
#2434  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Mar 2014
Smile help me

My phone only shows download mode.
When i flashed with odin to stock rom it says partition table doesn't exist.
Help unbrick my phone
 
krazzykid
Old
#2435  
krazzykid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 71
Posts: 169
Join Date: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by ritzi.singh View Post
My phone only shows download mode.
When i flashed with odin to stock rom it says partition table doesn't exist.
Help unbrick my phone
The stock firmware might be corrupt. Download another firmware and check if it's working

Sent from my GT-I9070 using xda app-developers app
 
dzigi.bau
Old
(Last edited by dzigi.bau; 9th March 2014 at 03:50 PM.)
#2436  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 12
Join Date: Mar 2014
Guy,

Please help.

Installed some custom ROM, which has problems with networks, wrong baseband probably. I did backup with CWM 5.5.0.4, everything went fine. Now, it cannot make restore, since it tells me

Error while restoring /system!

The 2Gb backup is placed on my exsdcard, found correctly, starts restoring and then it shows above error.

I was reading arround forum for hours and did not find any solution. What can I do to make CWM make restore my previous working stock rom and personal apps and data.

Help.

EDIT:

I read the problem could be wrong CWM Recovery, since I have one which created files ending with ext4.tar.a and what is the correct CMW version for Duos, Siyah, Phils, any others.
 
krazzykid
Old
#2437  
krazzykid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 71
Posts: 169
Join Date: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by dzigi.bau View Post
Guy,

Please help.

Installed some custom ROM, which has problems with networks, wrong baseband probably. I did backup with CWM 5.5.0.4, everything went fine. Now, it cannot make restore, since it tells me

Error while restoring /system!

The 2Gb backup is placed on my exsdcard, found correctly, starts restoring and then it shows above error.

I was reading arround forum for hours and did not find any solution. What can I do to make CWM make restore my previous working stock rom and personal apps and data.

Help.

EDIT:

I read the problem could be wrong CWM Recovery, since I have one which created files ending with ext4.tar.a and what is the correct CMW version for Duos, Siyah, Phils, any others.
Download droidizer cwm for s duos and flash through Odin. Then try restoring. If it fails then try Kyle Open ROM CWM recovery.
When all else fails, download correct firmware from sam mobiles and flash through Odin.

Sent from my GT-I9070 using xda app-developers app
 
IjazCI
Old
#2438  
IjazCI's Avatar
Member
Thanks Meter 31
Posts: 88
Join Date: Sep 2013
Location: Gods Own Country
Thumbs up fix for music skipping issue

http://forum.xda-developers.com/show...php?p=50955883
 
andbehtls
Old
#2439  
Junior Member
Thanks Meter 5
Posts: 6
Join Date: Nov 2011
Location: toulouse
Default CyanogenMod

Found this today on Twitter, maybe still a light at the end of the tunnel???

"XT1033-Dual Sim Moto G, Commits need to be merged yet, but calls working on both sims and data on sim1"

 
KlinkOnE
Old
#2440  
Senior Member
Thanks Meter 52
Posts: 143
Join Date: Oct 2013
Location: Halle
Quote:
Originally Posted by andbehtls View Post
Found this today on Twitter, maybe still a light at the end of the tunnel???

"XT1033-Dual Sim Moto G, Commits need to be merged yet, but calls working on both sims and data on sim1"

It is called "msim" implementing dual/multisim capability into cm11. There is not much to find about but obviously it is in an almost working state. From time to time there is something to be read in the nightlies change logs of my p3110 running cm11. So I guess there is some light to be seen. 😀

Sent from my GT-P3110 using xda app-developers app

Tags
samsung galaxy s duos s7562
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes