Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,733,098 Members 46,026 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] HELP ME PLEASE! how can I enable On-screen Keys ?

Tip us?
 
Adam77Root
Old
#11  
Adam77Root's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 10956
Posts: 2,370
Join Date: Jul 2012
Location: My coordinates

 
DONATE TO ME
Take care of line endings. If you are on Windows, there might be incompatibility with Unix formats.
Quote:
I'd be glad if you could spare me a few bucks. You can use PayPal.

Thanks very much to all donors, it is much appreciated!
The Following User Says Thank You to Adam77Root For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Rudjgaard
Old
#12  
Senior Member
Thanks Meter 527
Posts: 811
Join Date: Jun 2012
Quote:
Originally Posted by Adam77Root View Post
Take care of line endings. If you are on Windows, there might be incompatibility with Unix formats.
I forgot about the issues with win you are right.
OP you should edit build.prop with notepad++
open file with n++, add the line, highlight it and check that in the bottom right of the bar it says encoding "Unix"
Xperia Active ST17i
Rom: ParanoidAndroid
Kernel: LupusJB

LG Optimus 4X HD
Rom: PACman
Kernel: MoKee
__________________________________________________

The Following User Says Thank You to Rudjgaard For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
zzerozzero1
Old
#13  
Member - OP
Thanks Meter 23
Posts: 76
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by Adam77Root View Post
Take care of line endings. If you are on Windows, there might be incompatibility with Unix formats.
Thx for the suggestion.
Actually I am on OSX using Sublime Text 2.

But I am looking into it
 
zzerozzero1
Old
#14  
Member - OP
Thanks Meter 23
Posts: 76
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by zzerozzero1 View Post
Thx for the suggestion.
Actually I am on OSX using Sublime Text 2.

But I am looking into it
Hmm .... I checked : charset stays us-ascii after editing with ST2
 
zzerozzero1
Old
#15  
Member - OP
Thanks Meter 23
Posts: 76
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by Adam77Root View Post
Take care of line endings. If you are on Windows, there might be incompatibility with Unix formats.
Adam, thank you very much. You pointed in the right direction.

I adb'd into the device and changed the build.prop via shell nano and viola everything works on cm10.1
Tags
navbar softkeys cm lg
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes