Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,771,799 Members 37,731 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Display

Tip us?
 
will0899
Old
#11  
Senior Member
Thanks Meter 41
Posts: 162
Join Date: Dec 2011
Location: Bakersfield
Quote:
Originally Posted by yellowman82 View Post
Does this make the screen look better or something?

Sent from my LG-LS995 using Tapatalk

---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

And whats the dpi that you guys are using?

Sent from my LG-LS995 using Tapatalk
Looks a little better i guess.. i used 320 dpi. For some reason my screen started lagging tho. I still havent found a good setting. You can check your resolution with rescheck from the play store to confirm that its changed to 1080p.

Sent from my LG-D959 using XDA Premium 4 mobile app
 
tymansdaddy
Old
#12  
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 162
Join Date: May 2011
Location: Knoxville TN
hold onto the icon and there is a brush that pops up on the corner and you can change the size from 2x2 to 1x1. It makes them smaller like on the G2.
 
SayWhat10
Old
#13  
Senior Member
Thanks Meter 198
Posts: 2,411
Join Date: Jun 2010
Location: Miami
Wait.... Our screens are 720p but we can make them 1080p just by an app?

Sent from my LG-LS995 using Tapatalk
 
mrphil101
Old
#14  
mrphil101's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 255
Join Date: Apr 2009
Location: NPR, Florida
Quote:
Originally Posted by SayWhat10 View Post
Wait.... Our screens are 720p but we can make them 1080p just by an app?

Sent from my LG-LS995 using Tapatalk
discussed in this thread. I think starts on second page.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2649739
 
SayWhat10
Old
#15  
Senior Member
Thanks Meter 198
Posts: 2,411
Join Date: Jun 2010
Location: Miami
Quote:
Originally Posted by mrphil101 View Post
discussed in this thread. I think starts on second page.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2649739

thanks. I tried that NOONE resolution changer but it didnt work
im not rooted but the app said root is only need for android 4.3 and higher
i thought screen resolution was a hardware thing,didnt know software could change that
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


YAATA isn’t Just Another Android Texting App

Although our mobile devices today are capable of executingnearly every task we normally … more

MacroDroid Update Brings Android Wear Automation

A few months ago, we talked about MacroDroid. For those who don’t remember, MacroDroid … more

Droid X Receives KitKat Port, Upcoming Google Glass Firmware Improvements – XDA Developer TV

Android 4.4.3 lands on the European HTC … more

Calc+ is a Smart and Beautiful Android Calculator

As we’ve said inthe past, there are quite a few calculators available on Android. … more