Sony Xperia Z3 Lollipop Framework Ported to CM12

Android 5.0 for Xperia has a unique look and feel. You don’t have to get a Sony … more

Do You Use Recents as a Task Switcher?

Google introduced a revamped Recents interface with Lollipop in the hopes of making it easier for … more

YU Yureka All-in-One ToolBox (CM12S Only)

This packed toolbox by XDA Senior Member gohel.vishal makes many useful tweaks … more

Sony Xperia Z4 Forum Now Available

Sony’s Xperia line has seen plenty of development on XDA, and now that the Xperia Z4 has been … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Display

24th February 2014, 07:13 AM |#11  
Senior Member
Bakersfield
Thanks Meter: 43
 
164 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by yellowman82

Does this make the screen look better or something?

Sent from my LG-LS995 using Tapatalk

---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

And whats the dpi that you guys are using?

Sent from my LG-LS995 using Tapatalk

Looks a little better i guess.. i used 320 dpi. For some reason my screen started lagging tho. I still havent found a good setting. You can check your resolution with rescheck from the play store to confirm that its changed to 1080p.

Sent from my LG-D959 using XDA Premium 4 mobile app
 
 
1st March 2014, 05:57 AM |#12  
Senior Member
Flag Maryville TN
Thanks Meter: 31
 
312 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
hold onto the icon and there is a brush that pops up on the corner and you can change the size from 2x2 to 1x1. It makes them smaller like on the G2.
10th March 2014, 01:59 AM |#13  
Senior Member
Miami
Thanks Meter: 199
 
2,443 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Wait.... Our screens are 720p but we can make them 1080p just by an app?

Sent from my LG-LS995 using Tapatalk
10th March 2014, 07:07 AM |#14  
mrphil101's Avatar
Senior Member
Flag NPR, Florida
Thanks Meter: 33
 
266 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Quote:
Originally Posted by SayWhat10

Wait.... Our screens are 720p but we can make them 1080p just by an app?

Sent from my LG-LS995 using Tapatalk

discussed in this thread. I think starts on second page.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2649739
10th March 2014, 06:07 PM |#15  
Senior Member
Miami
Thanks Meter: 199
 
2,443 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by mrphil101

discussed in this thread. I think starts on second page.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2649739


thanks. I tried that NOONE resolution changer but it didnt work
im not rooted but the app said root is only need for android 4.3 and higher
i thought screen resolution was a hardware thing,didnt know software could change that
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes