Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,633 Members 37,742 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Bad Stock Recovery? Won't wipe or unlock

Tip us?
 
lovedstar
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Oct 2009
Default [Q] Bad Stock Recovery? Won't wipe or unlock

I have a customer's phone who's recovery appears to be corrupted in some way. The phone will not wipe with either normal factory reset in settings, nor will it go into recovery or wipe from the fastboot menu. I figured I'd just try unlocking the phone so I could reinstall the stock recovery (or any other recovery.)

However, it seems that after getting the unlock .bin and acknowledging the warranty prompt, the phone just resets with no wipe and still locked.

Does anyone know how I might be able to fix this problem?
 
raghav kapur
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 105
Posts: 455
Join Date: Aug 2012
Location: Dubai
Quote:
Originally Posted by lovedstar View Post
I have a customer's phone who's recovery appears to be corrupted in some way. The phone will not wipe with either normal factory reset in settings, nor will it go into recovery or wipe from the fastboot menu. I figured I'd just try unlocking the phone so I could reinstall the stock recovery (or any other recovery.)

However, it seems that after getting the unlock .bin and acknowledging the warranty prompt, the phone just resets with no wipe and still locked.

Does anyone know how I might be able to fix this problem?
what message do u get in Command Prompt when u flash the token ??
 
lovedstar
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Oct 2009
It takes the token just like it normally does. The phone shows the prompt, and after you say yes to the prompt, the phone just boots normally without unlocking or wiping.
 
oksagi
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 211
Join Date: Oct 2008

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by lovedstar View Post
I have a customer's phone who's recovery appears to be corrupted in some way. The phone will not wipe with either normal factory reset in settings, nor will it go into recovery or wipe from the fastboot menu. I figured I'd just try unlocking the phone so I could reinstall the stock recovery (or any other recovery.)

However, it seems that after getting the unlock .bin and acknowledging the warranty prompt, the phone just resets with no wipe and still locked.

Does anyone know how I might be able to fix this problem?
Please run command: fastboot getvar all
and post the result without SN and IMEI
 
lovedstar
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Oct 2009
Quote:
Originally Posted by oksagi View Post
Please run command: fastboot getvar all
and post the result without SN and IMEI
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) version-bootloader: 1.55.0000
(bootloader) version-baseband: 1.00.20.1108
(bootloader) version-cpld: None
(bootloader) version-microp: None
(bootloader) version-main: 3.05.651.6
(bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON
(bootloader) serialno: XXXXXXXXXXXXXXXXX
(bootloader) imei: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
(bootloader) meid: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
(bootloader) product: m7_wls
(bootloader) platform: HBOOT-8064
(bootloader) modelid: PN0720000
(bootloader) cidnum: SPCS_001
(bootloader) battery-status: good
(bootloader) battery-voltage: 4312mV
(bootloader) partition-layout: Generic
(bootloader) security: on
(bootloader) build-mode: SHIP
(bootloader) boot-mode: FASTBOOT
(bootloader) commitno-bootloader: dirty-35824024
(bootloader) hbootpreupdate: 11
(bootloader) gencheckpt: 0
all: Done!
finished. total time: 0.048s
 
mb_guy
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 59
Posts: 334
Join Date: Sep 2008
Not sure if this is a downgrade or not. But may help you
http://www.htc1guru.com/dld/guru_res...-04-651-2-zip/
Phone: HTC One- Rogers unlocked
Rom: 4.4.2 Stock Sense 6
Stock Kernel

Old Phone: HTC Sensation, HD2, Tilt
Rom: ARHD
kernel: stock
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes