Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Google Invites Selected Devs to Buy Project Tango Development Kit

Just about a month ago, the curious Project Tango development kit was … more

YU Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Security Warning Screen!!! How to fix?

OP jpvasquez

28th February 2014, 10:23 PM   |  #1  
OP Member
Flag La Paz
Thanks Meter: 2
 
64 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Hi, I was trying to install a custum ROM 4.4.2 but I didnt went trough and now its stucked on the screen from the photo.
What it saids is:

***Tampered***
***Relocked***
M7_V PVT SHIP S-ON RH
HBOOT-1.55.0000
RADIO-4A.20.3263.16
OpenDSP-v32.120.274.0909
OS-
eMCC-boot 2048MB
Oct 9 2013,15:55:59.0

FASTBOOT

<VOL UP> TO PREVIOUS
<VOL DOWN> TO NEXT
<POWER> TO SELECT ITEM

BOOTLOADER
REBOOT
REBOOT DOWNLOADER
POWER DOWN


Please Help!!!!!!!!!!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20140228_170200.jpg
Views:	2205
Size:	245.9 KB
ID:	2606367  
28th February 2014, 10:28 PM   |  #2  
tanveerkhan9's Avatar
Senior Member
Flag Dublin
Thanks Meter: 14
 
182 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
What exactly you want to do it ??? Why you need it ??? What you done ??


HTC One M7 ( International )
1st March 2014, 07:41 PM   |  #3  
OP Member
Flag La Paz
Thanks Meter: 2
 
64 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by tanveerkhan9

What exactly you want to do it ??? Why you need it ??? What you done ??


HTC One M7 ( International )


Thanks for your answer. I was trying to manually update to kitkat with a custum rom. On the middle of the process I guess something went wrong and now the phone is stucked on the screen that I mentiones at the beggining. I cant use my phone, so I would like to flash it to a stock rom.
1st March 2014, 07:58 PM   |  #4  
clsA's Avatar
Senior Member
Flag Central Florida
Thanks Meter: 1,244
 
4,507 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jpvasquez

Thanks for your answer. I was trying to manually update to kitkat with a custum rom. On the middle of the process I guess something went wrong and now the phone is stucked on the screen that I mentiones at the beggining. I cant use my phone, so I would like to flash it to a stock rom.

what version of recovery are you using and post your fastboot getvar all results -SN and IMEI
5th March 2014, 03:47 PM   |  #5  
OP Member
Flag La Paz
Thanks Meter: 2
 
64 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by clsA

what version of recovery are you using and post your fastboot getvar all results -SN and IMEI

Thanks for the help but all the info that I have is at the begining., on the first post.

I've pressed IMAGE CRC and these are the results if its of any help:
rpm: 0xC5567FC
SBL1: 0X9FE7A28C
SBL2: 0CA915A4DD
SBL3: 0XB221B6BB
TZ: 0XCCD5DF62
RADIO: 0X1502EFF4
HBOOT: 0XAFC5C6C8
BOOT: 0XDB2D88C1
RECOVERY: 0X81ED57C
SYSTEM: 0X7A83A699
5th March 2014, 04:40 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 443
 
1,801 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Connect to fastboot mode and type fastboot getvar all (remove imei/sn) in your command prompt and post the output here.
11th March 2014, 12:05 AM   |  #7  
OP Member
Flag La Paz
Thanks Meter: 2
 
64 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by SaHiLzZ

Connect to fastboot mode and type fastboot getvar all (remove imei/sn) in your command prompt and post the output here.

Im sorry for being a noob but how and where do I do that??
Aprecciate your help
11th March 2014, 12:16 AM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 59
 
339 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Quote:
Originally Posted by jpvasquez

Im sorry for being a noob but how and where do I do that??
Aprecciate your help

How did you originally get the bootloader unlocked to say relocked? Fastboot? Which recovery are you using?
At the very least you need to unlock the bootloader again to flash a custom rom.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes