Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,905 Members 39,923 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Need help with wifi tether on rooted stock Kitkat.

Tip us?
 
og style
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 26
Join Date: Dec 2007
Default Need help with wifi tether on rooted stock Kitkat.

I have a Sprint that is rooted & on kit Kat but I can't get any WiFi tether to work. I have tried different versions one modded one with all sorts of settings. Can someone please help me get it working.

Thanks
 
DSR_1106
Old
#2  
DSR_1106's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 185
Join Date: Dec 2012
Location: Eagleville

 
DONATE TO ME
You could flash BadBoyz Kit Kat ROM and native tethering is "hacked" and works perfectly for me. I have NOT found any tethering app that is updated to work on Kit Kat, if you find one, please post..

Sent from my HTCONE using Tapatalk
 
og style
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 26
Join Date: Dec 2007
Thanks for the reply. I wanna stay with the stock Rom for now. I will let you know if I can get it to work.
 
Aldo101t
Old
(Last edited by Aldo101t; 11th March 2014 at 03:19 AM.)
#4  
Aldo101t's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1206
Posts: 2,923
Join Date: Mar 2012
Location: Pittsburgh
Quote:
Originally Posted by og style View Post
Thanks for the reply. I wanna stay with the stock Rom for now. I will let you know if I can get it to work.
try this,




flash in recovery and then wipe cache and dalvic. don't know if it will work on stock rom, if it's rooted it should work
Attached Files
File Type: zip M7WLS_4.4.2_HotSpot_Hack.zip - [Click for QR Code] (158.5 KB, 153 views)
The Following User Says Thank You to Aldo101t For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
og style
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 1
Posts: 26
Join Date: Dec 2007
It works great. Thank you so much.
 
Aldo101t
Old
#6  
Aldo101t's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1206
Posts: 2,923
Join Date: Mar 2012
Location: Pittsburgh
Quote:
Originally Posted by og style View Post
It works great. Thank you so much.
you're welcome, glad it worked
 
saxman126
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jan 2009
Location: Denver
Quote:
Originally Posted by Aldo101t View Post
try this,




flash in recovery and then wipe cache and dalvic. don't know if it will work on stock rom, if it's rooted it should work
I took advantage of the special that Amazon was running on the M7, came across this thread and it works great! Thank you very much!
 
kkc0123
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 11
Join Date: Jul 2011
I tried it and now, after my unlock screen, I get a black screen/grey box that says "this app is not compatible with your phone". How to restore my phone?
 
kkc0123
Old
(Last edited by kkc0123; 16th July 2014 at 03:21 AM.)
#9  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 11
Join Date: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by Aldo101t View Post
try this,




flash in recovery and then wipe cache and dalvic. don't know if it will work on stock rom, if it's rooted it should work
I tried this and now, after my unlock screen, I get a black screen/grey box that says "this app is not compatible with your phone". How to restore my phone?
 
Aldo101t
Old
(Last edited by Aldo101t; 16th July 2014 at 04:06 AM.)
#10  
Aldo101t's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1206
Posts: 2,923
Join Date: Mar 2012
Location: Pittsburgh
Shouldn't have done that. Don't know why. Can you get to recovery and restore a backup

it's not an app. it's a zip file.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...