FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more

Need help with wifi tether on rooted stock Kitkat.

45 posts
Thanks Meter: 1
 
By og style, Member on 11th March 2014, 02:27 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I have a Sprint that is rooted & on kit Kat but I can't get any WiFi tether to work. I have tried different versions one modded one with all sorts of settings. Can someone please help me get it working.

Thanks
 
 
11th March 2014, 02:33 AM |#2  
DSR_1106's Avatar
Senior Member
Flag Limerick
Thanks Meter: 110
 
Donate to Me
More
You could flash BadBoyz Kit Kat ROM and native tethering is "hacked" and works perfectly for me. I have NOT found any tethering app that is updated to work on Kit Kat, if you find one, please post..

Sent from my HTCONE using Tapatalk
11th March 2014, 02:57 AM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
More
Thanks for the reply. I wanna stay with the stock Rom for now. I will let you know if I can get it to work.
11th March 2014, 03:01 AM |#4  
Aldo101t's Avatar
Senior Member
Flag Pittsburgh
Thanks Meter: 1,638
 
More
Quote:
Originally Posted by og style

Thanks for the reply. I wanna stay with the stock Rom for now. I will let you know if I can get it to work.

try this,




flash in recovery and then wipe cache and dalvic. don't know if it will work on stock rom, if it's rooted it should work
Attached Files
File Type: zip M7WLS_4.4.2_HotSpot_Hack.zip - [Click for QR Code] (158.5 KB, 254 views)
Last edited by Aldo101t; 11th March 2014 at 03:19 AM.
The Following User Says Thank You to Aldo101t For This Useful Post: [ View ]
11th March 2014, 03:33 AM |#5  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
More
It works great. Thank you so much.
11th March 2014, 03:53 AM |#6  
Aldo101t's Avatar
Senior Member
Flag Pittsburgh
Thanks Meter: 1,638
 
More
Quote:
Originally Posted by og style

It works great. Thank you so much.

you're welcome, glad it worked
7th April 2014, 08:34 PM |#7  
Junior Member
Flag Denver
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Aldo101t

try this,




flash in recovery and then wipe cache and dalvic. don't know if it will work on stock rom, if it's rooted it should work

I took advantage of the special that Amazon was running on the M7, came across this thread and it works great! Thank you very much!
15th July 2014, 03:53 PM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
I tried it and now, after my unlock screen, I get a black screen/grey box that says "this app is not compatible with your phone". How to restore my phone?
16th July 2014, 03:12 AM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by Aldo101t

try this,




flash in recovery and then wipe cache and dalvic. don't know if it will work on stock rom, if it's rooted it should work

I tried this and now, after my unlock screen, I get a black screen/grey box that says "this app is not compatible with your phone". How to restore my phone?
Last edited by kkc0123; 16th July 2014 at 03:21 AM.
16th July 2014, 03:45 AM |#10  
Aldo101t's Avatar
Senior Member
Flag Pittsburgh
Thanks Meter: 1,638
 
More
Shouldn't have done that. Don't know why. Can you get to recovery and restore a backup

it's not an app. it's a zip file.
Last edited by Aldo101t; 16th July 2014 at 04:06 AM.
16th July 2014, 06:31 AM |#11  
Junior Member
Flag Dallas, TX
Thanks Meter: 1
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kkc0123

I tried it and now, after my unlock screen, I get a black screen/grey box that says "this app is not compatible with your phone". How to restore my phone?

Quote:
Originally Posted by Aldo101t

Shouldn't have done that. Don't know why. Can you get to recovery and restore a backup

it's not an app. it's a zip file.

I had the same thing on my M7, flashed via TWRP, Stock+Rooted.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes