Post Reply

[Q] Custom ROM, missing storage space?

10th March 2014, 07:44 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
80 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
I've loaded Carbon onto my G2 (VS980), I did the full wipe process before flashing. Now when I open the storage setting it's telling me the total space is 24gb. Am I missing something, why isn't it reporting the full 32?
10th March 2014, 09:04 PM   |  #2  
Senior Member
Flag TR, NJ
Thanks Meter: 36
 
278 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Azeolus

I've loaded Carbon onto my G2 (VS980), I did the full wipe process before flashing. Now when I open the storage setting it's telling me the total space is 24gb. Am I missing something, why isn't it reporting the full 32?

Some of it has to do with the way LG partitioned the device and some of it has to do with how manufactures report the size of the storage. Long story short, what you see is normal.
The Following User Says Thank You to staticx57 For This Useful Post: [ View ]
11th March 2014, 02:42 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 5
 
80 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by staticx57

Some of it has to do with the way LG partitioned the device and some of it has to do with how manufactures report the size of the storage. Long story short, what you see is normal.

Thanks, lovely that they partitioned it away like that.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank