Learn More About Linux with Linux Man Pages

Linux is quite a powerful and very configurable operating system. Thanks to some user-friendly … more

Detect, Avoid IMSI-Catcher Attacks with Android IMSI-Catcher Detector

Privacy is always an important topic, as well as a delicate one to … more

Materialized LeanDroid Fights Your Poor Battery Life

Battery life has always been one of the biggest problems facing most Android devices. … more

Bump! Workaround for the LG G3 Locked Bootloader – XDA TV

The LG G3 is a power house device. It’s been a favorite of many people. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] You think you're good at problem solving?

OP evoeta

9th March 2014, 07:22 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
alright guys!

ive got a i9000 galaxy s, i want to root it, no i have read more how to's and problem solving threads then my friends and i birthdays combined!
firmware 2.3.3
baseband xxjvo
build number gingerbread.xfjv3

now when i plug it in normally the computer pics it up, when i have debugging on, my computer picks it up. when i go into download mode not recovery my computer doesnt pick it up!! i have uninstalled drivers and kies so many times ive probably worn out the links. i have tried different pc's and different cables and ports. same thing odin doesnt pick it up. i have tried framaroot, that is bull****, i have tried the .zip through recovery but i have 3e so wont let me. anyone got ideas??

much appreciated guys
9th March 2014, 03:20 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
14 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Quote:
Originally Posted by evoeta

i have uninstalled drivers and kies so many times ive probably worn out the links.
much appreciated guys

You know, that Kies actually needs to be installed (not running) because of the USB drivers? Or you could try these ones: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2038555
10th March 2014, 07:21 AM   |  #3  
Soryuu's Avatar
Senior Member
Flag Auckland
Thanks Meter: 428
 
1,080 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Are you sure Framaroot didn't work? It worked on my S running 2.3.6, notmsure why it wouldn't work for 2.3.3

As rasm said, Kies needs to be installed. Try install it then plug the phone in while its on. The drivers for connection SHOULD start installing...

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk
11th March 2014, 07:07 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Yes im sure framaroot didnt work cause i checked with root checker. and kies
has been installed afrw times now. its uninstalled currently cause someone mentioned try uninstall it but keep its drivers
11th March 2014, 07:16 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
Hey soryuu
would you be able to post up how you did your framaroot incase i screwed up
along the way??
many thank
s guys
11th March 2014, 08:48 AM   |  #6  
Soryuu's Avatar
Senior Member
Flag Auckland
Thanks Meter: 428
 
1,080 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Uhm, well I don't own my S anymore, but I always used Framaroot 1.5.1 and I used the... Aragorn exploit (I think)

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes